gastenboek met gravure

Gastenboek bamboe

Gastenboek bamboe met bloem en hart design.

Wil je uniek uit de hoek komen op je huwelijk en wil je tevens een mooie herinnering aan deze speciale dag? Uiteraard hoor ik je denken. Wel dan hebben we goed nieuws, dit unieke gastenboek bamboe zal al jullie wensen van geluk gaan bevatten. De lasercut aan de gebogen zijde maakt van deze gastenboek een origineel object. Het bamboehout van de cover is naast stijlvol ook nog eens super mooi en geeft het geheel een warme uitstraling. Ook de 30 schrijfvellen in dit boek zijn d.m.v. lasercut gesneden waardoor een leuke verkleuring extra warmte geeft aan dit gastenboek.

De afwerking is momenteel nog met een paar ringen, maar we gaan deze (indien er voldoende interesse is) ook laten maken met een luxueuze wire-o binding in een zwarte kleur om te passen bij het warme gevoel van het hout! Kortom een niet alledaagse gastenboek waarin vele mooie wensen passen aan het begin van jullie sprookje. De prijs voor deze boek komt op € 35.00 en hierin is de gravure GRATIS in opgenomen. Normaal zou de prijs inclusief gravure op € 40.00 komen.

gastenboek met gravure

Ook al is dit gastenboek al super uniek. Misschien wil jij wel een echt op maat gemaakt exemplaar? Ook dat kan uiteraard, je hebt de keuze om een ander formaat, andere gravure, andere lasercut uitsnede etc. Alles wordt dan geheel gemaakt volgens jullie wensen.

Gastenboek?

Kunnen we dit boek ook gebruiken als fotoboek of …

Natuurlijk kan dit, niemand zegt dat je dit uitsluitend kan gebruiken als gastenboek, je staat geheel vrij om dit boek te gebruiken waarvoor je zelf wilt.

Horeca

Zien jullie de mogelijkheden om voor jullie horecazaak een menuboek te maken met een stijlvolle houten cover in bamboe. Door gebruik te maken plastiek insteekhoesjes kan je makkelijk vellen toevoegen of veranderen. We werken jullie menuboeken af met zwarte onderbroken wire-o binding (skip binding). Super dus voor de zaken die regelmatig hun menu veranderen en toch iets stijlvol en uniek willen om aan hun menu te presenteren. Uiteraard maken we voor jullie een prijs geheel op maat afhankelijk van het gekozen formaat, uitvoering, gravure, lasercut, etcetera.

Toch liever geen plastieken insteekhoesjes maar op echt papier werken. Dat kan uiteraard ook. Jullie nieuwe houten cover blijft behouden en de binnenvellen van jullie boek worden samen met de wire-o vernieuwd en dat tegen een zeer lage prijs. Hiervoor werkt JAZER laserwerken samen met ‘t etiket in Tongerlo. Op deze manier kunnen we elk formaat realiseren. Willen jullie een totaalpakket waarin ik ook jullie menubladen voorzie, zowel opmaak als printing. Voor de opmaak zorg ik zelf en het afdrukken gebeurt met de expertise van Printing Debie in Duffel.

Neem gerust contact met me op zodoende dat ik een prijs op maat kan uitwerken. Jullie logo kan in gravure of uitgesneden op de cover komen (indien mogelijk). Alles wordt geheel volgens jullie wensen op maat gemaakt.

gastenboek

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.