Vakantie 2018 … 
Even de batterijen opladen in Hongarije

Vanaf morgen 6 augustus begint onze jaarlijkse vakantie. We gaan vooral genieten van het lekker niksen en de rust. De laatste dagen hebben we ondanks de tropische Belgische temperaturen evenwel niet stilgezeten.  

We maakten last-minute nog snel even een gastenboek kistje klaar een huwelijk op 18 augustus. Blijkbaar een populaire datum want voor een ander koppel maakte ik dan weer nog snel een originele gastenlijst en tafelnummering. Foto’s hiervan gaan zeker nog volgen na 18 augustus. Weer een ander koppel had voor die datum een taarttopper nodig. Tussenin ook nog werken aan een ontwerp voor de Trotec design awards 2018 en inpakken, dingen halen, winkelen. De gebruikelijke drukke dagen voor je op vakantie vertrekt zeker. 

En nu inpakken en wegwezen … 

vakantie 2018

Wanneer mogen we nieuwe orders plaatsen? 

Het is niet omdat ik op vakantie vertrek dat jullie mijn mailbox niet langer mogen bestoken met jullie bestellingen. Let wel, we gaan deze pas kunnen verwerken vanaf 17 augustus. Dus in theorie als je nog iets nodig hebt voor 18 of 19 augustus kan dat meteen na m’n vakantie worden afgewerkt. Iets nodig voor tijdens deze vakantieperiode, tja dan ga ik jullie moeten teleurstellen. 

Bereikbaarheid tijdens m’n vakantie 2018

M’n GSM – laptop etcetera gaan uiteraard mee op vakantie, ik ga jullie berichten in Hongarije dus ook wel aankrijgen. Maar omdat de focus vooral op genieten en relaxen ligt (en cultuur opsnuiven) gaan we jullie berichten dus niet meteen beantwoorden zoals we dat nu doorgaans wel proberen te doen. Als we even echt aan het niksen zijn en ik heb er zin in beantwoord ik tijdens m’n vakantie jullie vragen en doordat ik m’n laptop bij heb kan ik zelfs ontwerpen maken en bestanden klaarmaken tijdens m’n vakantie. Al is het niet omdat we dat kunnen dat we dat ook gaan doen. Van zodra we thuis zijn halen we alles wel in en beantwoorden we jullie vragen. 

Tot binnen een kleine 12 dagen voor meer nieuws en voor diegene die net als wij op verlof vertrekken … Geniet ervan. 

vakantie 2018
Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.