1K fans op facebook

De kaap van 1000 fans bereiken op facebook is iets waar sommigen slechts enkele uren over doen. Doorgaans door er flink wat geld en middelen tegen aan te smijten. De 1K fans van JAZER zijn gestaag opgebouwd met slecht heel sporadisch gesponsorde inhoud te plaatsen maar vooral door organische groei. Mede door onze vele FANS en volgers bereiken we steeds meer en meer personen en komen er dus meer personen in aanraking met JAZER laserwerken in Beerzel.

Bedankt …

Zonder klanten geen 1k fans en ook geen JAZERlaser. Dat we jullie me jazertastisch vinden en ook de reclame die jullie voor me maken doet me wel iets. Als er in de diverse groepen op facebook een vraag is waar ze iets kunnen laten personaliseren en/of graveren vermelden vele van jullie mijn naam. Dat is wat we noemen zeer positieve mond aan mond reclame.

Daarom

Geven we 3 waardebons weg onder onze fans … Want 1K fans moet beloond worden vinden we.

We zijn op zoek naar de 3 beste spreuken, zinnen, quotes over JAZER. Denk even na een kom op te proppen met een krachtige spreuk of leuke zin over ons en maak kans op een waardebon van 100, 50 of 25 euro te spenderen aan onze producten. Dit kan dus alles zijn wat we maken of moeten creëren speciaal voor jou.

De 5 strafste spreuken komen in een aparte pol op onze pagina en hierop kunnen al onze fans stemmen. De beste 3 gaan met de prijzen aan de haal.

Wat wordt er met de winnende spreuken gedaan?

Eind vorig jaar kochten we een tweedehands camionette. Deze ziet momenteel nog maagdelijk wit maar bedoeling is dat ik hier toch mijn reclame ga op plaatsen. We zouden kunnen uitpakken met een stoer design, met flashy afbeeldingen of met foto’s van onze producten … Echter leek het me leuker om hier spreuken van jullie op te plaatsen, reviews, getuigenissen van mijn klanten/fans … Eventueel zelfs met jou foto naast je getuigenis, als je dat wilt uiteraard. Anders plukken we wel een stockfoto van het internet.

Volg jij onze pagina al? Doe het nu !!!

Enkele van onze beoordelingen op Facebook

Lies Schellens

Super snelle en vriendelijke service! Wij bestelden dino’s met een kroon en ze waren helemaal naar onze verwachtingen. Bleek dat we er ook wat extra hadden gekregen. Super! Als er nu eentje niet tevreden is van zijn knutselactiviteit op het verjaardagsfeestje, kan hij of zij opnieuw beginnen. Geweldig! We zijn fan!!! 
Dikke merci, Jan.

Peggy Ceulemans

Ik had gegraveerde appels besteld om door mijn zoon te laten uitdelen in de klas. Wij vonden ze al helemaal supermooi en origineel, maar zijn klasgenootjes vonden ze supercool!! Nogmaals een dikke merci en tot de volgende keer!

Roosje Spetebroot

Heel toffe en snelle behandeling een echte aanrader ik ga nergens anders meer ben heel tevreden over deze meneer is heel vriendelijk en heel bereidwillig echt zo bestaan er niet veel meer BEDANKT JAN VOOR DE SNELLE BEDIENING groetjes van roosje
Deel deze pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.