1K fans op facebook

De kaap van 1000 fans bereiken op facebook is iets waar sommigen slechts enkele uren over doen. Doorgaans door er flink wat geld en middelen tegen aan te smijten. De 1K fans van JAZER zijn gestaag opgebouwd met slecht heel sporadisch gesponsorde inhoud te plaatsen maar vooral door organische groei. Mede door onze vele FANS en volgers bereiken we steeds meer en meer personen en komen er dus meer personen in aanraking met JAZER laserwerken in Beerzel.

Bedankt …

Zonder klanten geen 1k fans en ook geen JAZERlaser. Dat we jullie me jazertastisch vinden en ook de reclame die jullie voor me maken doet me wel iets. Als er in de diverse groepen op facebook een vraag is waar ze iets kunnen laten personaliseren en/of graveren vermelden vele van jullie mijn naam. Dat is wat we noemen zeer positieve mond aan mond reclame.

Daarom

Geven we een ballonvlucht weg onder onze fans … Want 1K fans moet beloond worden vinden we.

Deelnemen is simpel, laat ons gewoon via een reactie weten met wie jij de lucht in wilt gaan. Doe dit wel voor 12 mei !!! Let wel de reactie moet zichtbaar zijn op onze facebookpagina’s. Reacties op gedeelte berichten zullen niet steeds zichtbaar zijn, dus kijk dat zeker even na om effectief kans te maken op deze toffe prijs. Samen vliegen we naar ongekende hoogtes.

Geen facebook account en toch een kans maken om te winnen ???

Vul dan snel dit contactformulier in en maak evenveel kans als alle anderen

Volg jij onze pagina al? Doe het nu !!!

Enkele van onze beoordelingen op Facebook

Lies Schellens

Super snelle en vriendelijke service! Wij bestelden dino’s met een kroon en ze waren helemaal naar onze verwachtingen. Bleek dat we er ook wat extra hadden gekregen. Super! Als er nu eentje niet tevreden is van zijn knutselactiviteit op het verjaardagsfeestje, kan hij of zij opnieuw beginnen. Geweldig! We zijn fan!!! 
Dikke merci, Jan.

Peggy Ceulemans

Ik had gegraveerde appels besteld om door mijn zoon te laten uitdelen in de klas. Wij vonden ze al helemaal supermooi en origineel, maar zijn klasgenootjes vonden ze supercool!! Nogmaals een dikke merci en tot de volgende keer!

Roosje Spetebroot

Heel toffe en snelle behandeling een echte aanrader ik ga nergens anders meer ben heel tevreden over deze meneer is heel vriendelijk en heel bereidwillig echt zo bestaan er niet veel meer BEDANKT JAN VOOR DE SNELLE BEDIENING groetjes van roosje
Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.