Over Jan

Ik ben dus Jan, Jan Augustijnen. 
De zaakvoerder van JAZER laserwerken. 

Met JAZER laserwerken maak ik vooral unieke op maat gemaakte spullen. Door te luisteren naar jullie wensen en ontwerpen op maat te maken ben je steeds zeker van een origineel design. Deze manier van werken is ongezien op meer dan 1 vlak. Bij andere internetwinkels moet je zelf het ontwerp samenstellen uit bestaande afbeeldingen en lettertypes. Ik maak wat jij wilt, of dit nu een label, gastenboek, glas of iets anders is. En dit vanaf 1 exemplaar tot 1000 … voor particulier, vereniging en bedrijven. Vertrekken doe ik steeds van aan blanco canvas en met een ruime keuzes aan lettertypes om zo het unieke design te maken volgens jouw wensen.

Dit is wat onze klanten ervan vinden:

Overtuig jezelf en neem vrijblijvend contact met me op. Je zal zien je gaat er geen spijt van hebben. 

 CONTACTEER ME

Wat achtergrondinfo over mezelf. 

Ik heb een vrouw (trouwden op 26 augustus 2017) , An van der Auwera, en 2 schatten van kinderen, Caro en Toon. Naast huisvader ben ik een bezige bij en werk ik graag op m’n PC. Affiches, uitnodigingen, dranklijsten, ledenblad, …. Te  veel om allemaal op te noemen. voor de fanfare waar ik in zit “www.ceciliaberlaar.be” In een verleden ook nog voor het oudercomité in Beerzel waar ik enkele jaren voorzitter van was.

Naast dit maak ik al verschillende jaren foto’s voor communicanten en ontwerp ik de kaartjes om aan de familie te geven tijdens de grote dag, zo af en toe maakte ik ook trouwuitnodigingen, geboortekaartjes etc. De jaarlijkse kerstkaarten krijgen uiteraard ook steeds een originele touch mee.

Op professioneel vlak ben ik ondertussen tewerkgesteld als afwerker bij “Drukkerij Zwart op Wit” in Herenthout. Daar sta ik voornamelijk te werken op een stichliner, een machine dat van losse vellen geniete boeken maakt en deze vervolgens langs 3 zijden afsnijdt om tot een mooi eindproduct te komen. Buiten de stichliner werk ik ook aan de bieg-vouwmachine, plastificatie machine en steek af een toe een handje toe in de typo afdeling. Steeds variatie dus ook bij “zwart op wit”

Maar daar blijft het niet bij, als zoon (en medevennoot) van “Carnavalshop Augustijnen” verzorg ik al vele jaren de website en de webshop. De voorbije jaren werd er steeds weer vernieuwd om bij te blijven bij de steeds sneller wordende veranderingen. Ook al is het geen “professionele” site, ze mogen best gezien worden denk ik.

logo jazer
Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.