Eigen materialen laten graveren? 

materialenGeregeld krijgen we de vraag om op materialen van onze klanten te graveren. Dit kan gaan van een olijven dienblad tot een usb stick of een potlood. Waarom zelfs niet op een lederen riem of portefeuille. 

Prijzen starten al vanaf € 7.50, afhankelijk van het materiaal en de grootte van de gravure.

Zijn het nieuwe materialen welke we niet kennen dan gaan we steeds zeer voorzichtig te werk. Jan zorgt ervoor dat je object vast ligt zodoende dat we het verschillende keren na elkaar opnieuw kunnen graveren indien nodig. Zolang we het werkstuk niet verplaatsen kunnen we blijven doorgaan. In regel kunnen we op alle materialen graveren. Echter deze mogen geen PVC bevatten, PVC laseren is schadelijk voor je gezondheid en we zijn ons leven nog niet moe, vandaar. 

Zo berekenen we jou prijs! 

Je rekent om te beginnen een start kost van € 5.00 om je bestand klaar te maken om te graveren. Nadien betaal je € 0.75 per minuut. Met een minimum van € 7.50. Reken voor de gravure op een potlood bijvoorbeeld een tijd van 20 – 30 seconden per stuk. We ronden de graveertijd naar boven af. Een oppervlakte van 10 x 10 cm graveren duurt dan weer ongeveer 7 – 8 minuten. afhankelijk of het een foto – afbeelding of tekst is … Hoe groter de oppervlakte, hoe langer het graveren gaat duren. Vooraf kunnen we hier dan ook moeilijk een exacte prijs op kleven. We zijn ondertussen wel zeer bedreven in het maken van een schatting welke doorgaans wel sterk in de buurt komt.

   Neem contact op

Voor gravures op metaal rekenen we een extra vergoeding van € 0.50 per minuut, dit is omdat we hier eerst een spray moeten opzetten welke dan nadien wordt ingebrand in het metaal. 

Vorige projecten, neem gerust de tijd om alles te bekijken: 

aftrekker
Olijfhout
kapstok
Kubbkoning
brievenbusplaat
diverse houten voorwerpen
bamboe onderzetter
Houten spaarpot
Hamer
Agenda's
onderzetters inox
Parker pen.
flesopener
blikken trommel AVA
onderzetter kurk
Bierglas
Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow
 
PlayPause
Shadow
 

Materialen JAZER

Zelf heb ik ook wel wat standaard materialen in voorraad. Deze kunnen ook gebruikt worden voor jullie projecten. Zo hebben we verschillende soorten hout, acryl en gewone materialen zoals 4GB USB sticks, aftrekkers, potjes AVA, wasspelden, …

De prijzen van de belangrijkste soorten hout en acryl zijn per 10cm2: (Prijzen onder voorbehoud va wijzigingen) 

  • Berken of populier hout 3 mm = € 0.32
  • Bamboe 3 mm = € 1.20
  • Okoumé hout 3.75 mm = € 0.80
  • acryl (plexiglas) 2 mm = € 1.20
    • 3 mm = € 1.60
    • kleur 3 mm = € 2.00

Normaal hebben we deze materialen steeds in beperkte aantallen in voorraad.

Werkwijze:

Via mail of messenger (facebook) spreken we af wanneer je kan komen met jou eigen materialen.  Even bellen mag natuurlijk ook steeds: 0478 95 42 73. Doorgaans kan je langskomen en het even later meteen terug meenemen. Reken op een half uurtje maximaal om je ontwerp te maken en het graveren te beginnen. Grotere aantallen kunnen enkele dagen later afgehaald worden. Verzenden naar JAZER kan ook steeds en nadien sturen wij het dan gewoon terug op naar jou. Reken er dan wel een extra verzendkost van € 8.00 bij.

Bestanden aanleveren of laten maken.  Moet er een logo of foto op jou object komen dan kan je deze best vooraf even op mail zetten aan jan@jazer.be . Teksten en dergelijke kunnen we plaatsen na het opmeten van je object. Wil je zelf een eigen ontwerp laten graveren dan kan dat uiteraard ook steeds. Je kan hiervoor je eigen bestand doorzenden als zwart/wit beeld. Dit kan een jpeg zijn of een pdf. Zorg er wel voor dat het beeld op ware grootte is en dat je voldoende dpi (minstens 300 dpi) aanhoudt. Bij twijfel, aarzel niet om me te contacteren.