fruit

fruit graveren

Wist je dat je fruit kan graveren?

fruit graverenAls je nu echt naar iets origineel op zoek bent dan is het graveren van fruit zeker wel iets wat tot de mogelijkheden kan behoren. Zeg nu zelf, waar heb je dit ooit eerder gezien. Door middel van de lasermachine waar we ook onze glazen en hout mee graveren kunnen we jou naam/logo op een stuk fruit graveren. Doordat we het fruit met de laserstraal bewerken heb je geen risico op bederf. De laserstraal werkt vanop een afstand en het fruit wordt door niets geraakt tijdens het graveren. Bruin uitslagen gebeurt niet door een druppeltje citroensap op de gravure te doen.

Door deze manier van werken is het dus mogelijk om ook appels, bananen etc. te graveren. En voor het bedrag moet je het niet laten. We hanteren een startkost van € 5.00 voor het opmaken van je teksten en dan komt er voor de gravure € 0.60 bij per stuk Als je weet dat de delhaize kids appeltjes ongeveer € 3.20 kosten voor een pakje van 8 dan heb je voor niet erg veel geld een zeer uniek cadeau. Hoe groter het aantal hoe lager de prijs per stuk wordt. We vragen wel om minstens 8 appels te bestellen. Een vol pakje dus … De appels kunnen ofwel door jullie aangeleverd worden ofwel kan ik ze hier in den delhaize bij de René bestellen.  Afhankelijk van het aantal appels dat je nodig hebt kan tijdig bestellen wel nodig zijn.

Reken jullie even mee:

  •  8 appels = € 3.20 + € 5.00 start + € 4.80 voor de gravure = € 13.00
  • 40 appels = € 16.00 + € 5.00 start + € 24.00 voor de gravure = € 45.00
  • 80 appels = € 32.00 + €  5.00 + € 48 = € 85.00

Dat is bijna niets voor zo’n unieke traktatie. Overtuig jezelf en neem contact met me op. Dit kan ook via telefoon of messenger.

Of bestel de appels of bananen rechtstreeks via onze website, niet schrikken van de prijs, de duurste prijs is voor 80 appels met langs beide zijde aan gravure.

appel
appel verzending
appel
appel
appel
appels
24mrt2017_JAZER_0182KLEIN
appels
JAZER_0019
appel-3
PlayPause
previous arrow
next arrow
Shadow

Voor welke gelegenheid?

Je kan deze traktatie voor verschillende gelegenheden gebruiken. In hoofdzaak gaat deze echter het beste tot zijn recht komen als verjaardagscadeau. Maar waarom deze ook niet gebruiken als cadeau op een communie, trouwfeest, opening zaak, jubilee, etc. Dus eigenlijk kan het voor elke gelegenheid gebruikt worden waar je iets aan je gasten of vrienden wilt geven. Zelf heb ik deze de eerste keer gebruikt op mijn werk toen ik 41 werd. De reacties waren unaniem lovend en iedereen stond er van te kijken dat ook dit kon met een lasermachine. De complimenten vlogen rond m’n oren, chique, knap, wow, mooi gedaan Jan.

Wil je zelf dus origineel uit de hoek komen denk dan aan een stukje fruit met je naam op. Het gaat sowieso een blikvanger zijn en iets wat niemand anders voor jou heeft gedaan.

Surf gerust ook eens door m’n andere artikelen en producten en doe de nodige inspiratie op voor jou volgende project. Alles is bijna mogelijk met een lasermachine. Ben je niet zeker aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

 

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.