gastenboeken

Gastenboeken op maat

Gastenboeken op maat …

Na 1 jaar weet JAZER waar zijn kracht ligt en ook de klanten beginnen te weten waartoe JAZER laserwerken in staat is. De gastenboeken op maat zijn kort na de lancering van de eerste gastenboeken meteen een schot in de roos gebleken. Door het gebruik van hout voor de cover van de boeken krijg je meteen een warm gevoel. En zowat alles is mogelijk …

De eerste op maat gemaakte gastenboek staat momenteel ook al als product op onze website. Met dit thema wist ik meteen dat het goed zat … origineel en vele potentiële klanten voor dit gastenboek.  

Ondertussen zijn we al enkele weken verder en toverden we al andere wensen en dromen om in mooie gastenboeken …

Realisaties:

Omdat foto’s vaak meer zeggen als duizend woorden hier een selectie van recente projecten.

gastenboeken
hartjes
gastenboek vw
VW busje gastenboek
gastenboek
gastenboek met gravure
puzzel gastenboek
GASTENBOEK JAZER
gastenboek
Op maat gemaakt
Volgens van de uitnodiging.
GASTENBOEK JAZER
GASTENBOEK JAZER-2
GASTENBOEK JAZER-2
gastenboek doosje lasercut-3
Lasercut doosje met living hinge voor 150 hartjes ...
gastenboek doosje lasercut-3
gastenboek doosje lasercut-2
gastenboek doosje lasercut-2
gastenboek doosje lasercut-1
gastenboek doosje lasercut-1
gastenboek-1
Gastenboek met de auto van het koppel in verwerkt.
Ook dat is mogelijk.
gastenboek-1
hartjes-2
hartjes-2
gastenboek VW
Gastenboek VW.

Dit gastenboek was het eerste op maat gemaakte exemplaar voor klanten. Meteen een schot in de roos zo blijkt!

gastenboek VW
gastenboek VW-6
gastenboek VW-6
gastenboek VW-5
gastenboek VW-5
gastenboek VW-3
gastenboek VW-3
05mrt2017_JAZER_0077-2
05mrt2017_JAZER_0077-2
05mrt2017_JAZER_0076-1
05mrt2017_JAZER_0076-1
puzzel
puzzel
PlayPause
previous arrow
next arrow
GASTENBOEK JAZER
GASTENBOEK JAZER-2
gastenboek doosje lasercut-3
gastenboek doosje lasercut-2
gastenboek doosje lasercut-1
gastenboek-1
hartjes-2
gastenboek VW
gastenboek VW-6
gastenboek VW-5
gastenboek VW-3
05mrt2017_JAZER_0077-2
05mrt2017_JAZER_0076-1
puzzel
PAND11
previous arrow
next arrow
Shadow

Zoals jullie kunnen merken al heel wat unieke zaken. En ook jullie unieke project tover ik om in een originele gastenboek. Geen uitdaging is te groot voor JAZER laserwerken.

De gastenboeken kunnen ook gebruikt worden als fotoboek of menuboek of … Laat gerust je eigen verbeelding spreken om er iets origineel van te maken. Momenteel ben ik bezig aan een foto/gastenboek voor een babyborrel. In de cover worden de tekeningen van de geboortekaart verwerkt. kistje Verder ook last minute een gastenboek/doos/kistje met hartjes in … De hartjes heb je al terug kunnen zien bij de foto’s. Het kistje zelf is nu onderweg naar Beerzel om verder verwerkt te worden. Op de bovenkant hebben we lekker veel plek om een originele gravure te plaatsen. Met 33 x 24 cm kan er super veel op en natuurlijk ook helemaal volgens de wensen van het koppel. Deze kistjes komen nadien inclusief gravure en 150 hartjes om te beschrijven ook op onze website als product!

Verder hebben we ook een eigen lasercut doosje ontwikkeld. Dit is gemaakt in berkenhout met een dikte van 3 mm en het buigbare deksel maakt het echt uniek. In het doosje van 15 x 22.5 x 10 cm is voldoende ruimte voor houten 150 hartjes van 6 cm. Dit product is nog in opbouw, we wachten nog op de magneetjes om het helemaal af te maken. Maar je merkt het voor originele gastenboeken en alles wat erbij komt ben je bij JAZER laserwerken aan het juiste adres.  Dit doosje kan helemaal gegraveerd worden naar de wensen van het koppel … Echt elke zijde kan een gravure bevatten.

Het Prijskaartje …

Op maat gemaakte gastenboeken hoeven niet extreem duur te zijn. Afhankelijk van de wensen varieert de prijs tussen de 50 en 125 euro. De versie met het houten kistje inclusief gravure over de hele bovenzijde en 150 hartjes van 6 cm komt bijvoorbeeld op € 110 uit. Een gewone gastenboek met simpel ontwerp en rechte hoeken in het formaat A5 kan dan weer vanaf € 50.00

Hoe groter de boek en hoe moeilijker de afwerking (alle vellen gesneden met lasercutter, wire-o binding etc.) bepaald mee de prijs. Doorgaans kom je uit rond de € 85.00 zoals de gatenboek-vw.

Horeca

Zien jullie de mogelijkheden om voor jullie horecazaak een menuboek te maken met een stijlvolle houten cover in bamboe. Door gebruik te maken plastiek insteekhoesjes kan je makkelijk vellen toevoegen of veranderen. We werken jullie menuboeken af met zwarte onderbroken wire-o binding (skip binding). Super dus voor de zaken die regelmatig hun menu veranderen en toch iets stijlvol en uniek willen om aan hun menu te presenteren. Uiteraard maken we voor jullie een prijs geheel op maat afhankelijk van het gekozen formaat, uitvoering, gravure, lasercut, etcetera.

Toch liever geen plastieken insteekhoesjes maar op echt papier werken. Dat kan uiteraard ook. Jullie nieuwe houten cover blijft behouden en de binnenvellen van jullie boek worden samen met de wire-o vernieuwd en dat tegen een zeer lage prijs. Hiervoor werkt JAZER laserwerken samen met ’t etiket in Tongerlo. Op deze manier kunnen we elk formaat realiseren. Willen jullie een totaalpakket waarin ik ook jullie menubladen voorzie, zowel opmaak als printing. Voor de opmaak zorg ik zelf en het afdrukken gebeurt met de expertise van Printing Debie in Duffel.

Neem gerust contact met me op zodoende dat ik een prijs op maat kan uitwerken. Jullie logo kan in gravure of uitgesneden op de cover komen (indien mogelijk). Alles wordt geheel volgens jullie wensen op maat gemaakt.

PRIJS:

Vanaf 30 boeken kan ik al prijzen aanbieden inclusief plastic insteekvellen voor A4 papier van € 29.00 per boek! Afhankelijk van gravure, snijvorm van jullie ontwerp. Ik kan ook in andere formaten de plastic insteekvellen leveren, bv op A5 formaat … Hier wordt afhankelijk van het ontwerp dan eveneens een op maat gemaakte prijs gemaakt. Reken op enkele weken om jullie project op te starten en uit te werken. Als het moet kan het normaal steeds wel sneller ook.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.