glasgravure

glasgravure

Glasgravure

Glasgravure op een glas naar keuze uit onze webshop of op een eigen glas is een schitterend cadeau voor eerder welke gelegenheid. Ik neem jullie even mee in de wondere wereld van het glazen graveren …  Wisten jullie dat om een glasgravure mooi egaal te maken er een heel simpele truc is? Waarschijnlijk niet …

Door het plaatsen van een stuk nat krantenpapier zorgen we ervoor dat je een zeer zachte gravure krijgt. Graveren we zonder het natte krantenpapier krijg je een veel hardere gravure. Optisch ga je misschien weinig verschil merken. Maar wrijf je over het glas dan voel je het verschil meteen. Door deze techniek toe te passen op elk glas wat we graveren garanderen we telkens weer een perfect egaal en mooi resultaat.

glasgravure

Voor welke gelegenheid?

Tja, als cadeau is een glas uitermate handig. Dit kan zijn met de feestdagen, maar evengoed bij een verjaardag, communie etcetera. Wil je de gasten van je feest een blijvende herinnering geven waar ze ook nog iets aan hebben ook dan kan een glas van pas komen. Met een foto, tekst of afbeelding en geheel op maat gemaakt volgens jou wensen. Dit allemaal tegen dezelfde lage prijs van € 7.50 voor een gewone gravure langs 1 zijde van het glas.

Bekijk alvast onderstaande foto’s van projecten die door mij verwerkt werden. Mogelijk kan ook jij er inspiratie vanop doen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Je merkt het met een glasgravure zijn de mogelijkheden enorm. Mijn klanten verrassen me steeds weer met een invalshoek welke ik zelf nog niet had voorzien. Maar dat is het voordeel van het maatwerk en de service die ik aanbied aan mijn klanten. Alles kan en niet moet en dat tegen een zeer lage prijs.

Ga meteen naar de productpagina om onze prijzen van de gravures en de glazen te bekijken. Laten graveren op je eigen glazen kan uiteraard ook steeds.

Ben je een wijnhandelaar en wil 100 – 200 of meerdere glazen laten graveren met je logo, ook dit is voor JAZER laserwerken geen probleem, voor jou maken we aan de hand van het logo en de graveertijd dan wel een op maat gemaakte prijs. Contacteer me gerust indien je een offerte wilt ontvangen.

 

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.