taarttopper

Huwelijk

Huwelijk

huwelijk boomstronkLaat me jullie in dit blogbericht meenemen naar alles wat we maken voor jullie huwelijk. Of, off the record, voor mijn eigen huwelijk later deze maand. Het begint al met de aanzoek, al kan ik daar niet veel zaken voor leveren … Maar dan gaan jullie op zoek naar getuigen en willen jullie die speciale mensen op een originele manier vragen om getuige te zijn. Hier kan ik jullie wel mee verder helpen.

Wat dachten jullie van een boomstronk met daar een mooie gravure op. Deze maken we reeds voor € 20.00 in een formaat van 15 a 20 cm. Een blijvende herinnering en een super mooi cadeau. Je vraag laten graveren op een glas kan natuurlijk ook. De leddisplay is voor dit doel ook een mooi product.

glas

getuige huwelijkZelf maakte ik een puzzel in acryl. Eerlijk toegeven het idee was super maar door de eigenschappen van de acryl enkel leesbaar als je er een zwart papier onder hangt. Als ik dit nu terug zou moeten maken kies ik ofwel voor een gravure op hout ofwel voor een fotoafdruk gekleefd op een plaat acryl. Een andere oplossing is de foto rechtstreeks printen op de plaat acryl en dan lasersnijden. Echter bij JAZER beschikken we nog niet over een UV printer die dit aankan. Als de vraag er komt willen we zeker bekijken of we deze investering kunnen doen.

Huwelijk, uitnodiging

Wil je van de uitnodiging iets speciaal  maken. Dan is Jan jullie partner in crime om het eindresultaat op te krikken naar iets uniek. Want met de lasertechnologie snijden en graveren we niet enkel door hout en acryl. Ook het snijden van papier behoort tot de mogelijkheden. Voor concrete prijzen bekijken we de moeilijkheid van jullie project en de dikte van het papier. Echt goedkoop kunnen we het niet noemen, maar dit is alvast een eerste stap om jullie huwelijksdag speciaal te maken. Bekijk even mee wat ik voor m’n eigen huwelijk maakte.

JAZER_2112
JAZER_2111
JAZER_2110
JAZER_2109
JAZER_2114
JAZER_2113
previous arrow
next arrow
JAZER_2112
JAZER_2111
JAZER_2110
JAZER_2109
JAZER_2114
JAZER_2113
previous arrow
next arrow

Heb je zelf toffe ideeën voor je eigen uitnodiging. (kijk alvast ook even op pinterest) Merk dat je dus ook kan opteren om je uitnodiging in hout te laten maken en dus te laten graveren en snijden. Zou een hele eer zijn als ik jullie daarmee kan helpen.

Ringendoosje huwelijk

ringdoosje huwelijkEn dan is de speciale dag daar, jullie beloven elkaar eeuwige trouw en wisselen de ringen uit. Om deze op een speciale manier aan te reiken hebben we alvast 2 opties binnen onze mogelijkheden. Een eerste wat we ook al als product hebben staan op onze website is het ringdoosje hart. ringdoosje huwelijkEen tof ontwerp van een doosje in de vorm van een hart. Het leuke van dit doosje is dat jullie zelf de gravure welke op het deksel komt kunnen bepalen. Doorgaans in het thema van jullie huwelijk of met elementen van je uitnodiging.

Andere optie is om een boomstronk te laten graveren met jullie gegevens. We hebben reeds een boomstronk klaargemaakt om te graveren. Echter we hebben er nog geen koppel voor gevonden om deze te gebruiken. De prijs voor zulk een boomstronk met gravure is €25.00

ringdoosje huwelijk ringdoosje huwelijk

Tafeldecoratie

Als tafeldecoratie kan je d.m.v. lasercut ook alle kanten uit. Je kan persoonlijke tafelkaartjes maken in papier of hout met de naam van je gasten op. Wat dachten jullie van deze voorbeelden.
tafelbord tafelkaart huwelijk tafelkaart huwelijk tafeldeco
Voor mijn eigen huwelijk heb ik echter een versie uitgewerkt voor gewoon de tafels aan de wijzen. Hierop staat dan familie Jan etcetera. Hoe dit eruit ziet kan ik nu nog niet laten zien, kwestie dat we onze gasten nog een beetje verassen op de dag van ons huwelijk.
horoscoopWil je mooie servetten op de tafel leggen? Dan kan je ook op maat gemaakte servetringen laten maken voor op de tafels te leggen .. Hier kunnen we ook alle kanten mee uit, figuren, jullie namen, de datum of een combinatie van dit allemaal. En het kan ik verschillende materialen; hout, acryl, foam etcetera. Wil je dat we jullie project mee kleur geven neem dan gerust contact met me op.
Naast de tafelkaarten en borden kan je uiteraard nog veel verder gaan met tafeldecoratie … Misschien wil jij wel kleine papieren figuurtjes laten laseren om uit te strooien op jullie tafels. Om de sfeer erin te brengen kunnen jullie ook theelichtjes gebruiken en deze worden dan uiteraard geplaatst in een op maat gemaakte theelichthouder. Heb je zelf nog leuke ideeën waar je geen uitweg voor weet. Leg ze gerust aan me voor en we proberen samen een oplossing te bedenken. Want dat is wat JAZER nu net zo speciaal maakt, wij denken “out of the box” en leveren geen standaard werk af. Alles wat we maken is uniek en origineel en niet vooraf bepaalt door enkele tekeningen en lettertypes waar je uit kan kiezen.
theelichthouder theelicht theelicht  theelicht

Gastenboeken huwelijk

Een ander belangrijk onderdeel van een huwelijk is het gastenboek aan het einde van de avond. Hier kan je ook weer alle kanten mee uit. Of je nu kiest voor een gewoon gastenboek met een houten cover of je kiest voor een gastenboek kistje met hartjes in of andere figuurtjes. Opteren voor losse hartjes of puzzelstukken zijn ook mogelijkheden.  Een van onze blikvangers is het gastenboek VW. Maar je kan ook je eigen gastenboek geheel op maat laten maken volgens ontwerp of tekening van je eigen keuze. 
Meer info over onze gastenboeken vinden jullie ook in een ander blogbericht op deze website >> “gastenboeken op maat” Ben je op zoek naar een gastenboek lees dan zeker ook even dit bericht.
houten gastenboek kistje puzzelstuk gastenboeken

Cadeau ideetjes

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om af te geven aan het huwelijkspaar of om te geven aan de gasten. Uit ervaring weten we dat de zoektocht naar iets origineel vaak een moeilijke opdracht is. Doordat we met de lasermachine op zeer uiteenlopende materialen kunnen graveren kunnen we iets alledaags uniek maken.
Dit zijn alvast enkele voorbeelden van wat mogelijk is.
aftrekker i love you glas leddisplay

Andere

kapstok

Bij een huwelijk komt er nog veel meer natuurlijk. Je getuigen hebben hun eigen kleding en wat denk je dan van een persoonlijke kapstok. Of je wilt je vader een origineel cadeau geven.

Een ander onderdeel van je huwelijk is de intrede van de huwelijksstaart. Op elke mooie taart staat een mooie decoratie en daar hebben we dan weer de taarttoppers voor.

taarttopper huwelijk taarttopper huwelijk

Volgend voorbeeld is mijn eigen taarttopper, bij gebrek aan een taart gaan we deze toch niet kunnen gebruiken en dus kan ik deze gerust met jullie delen zonder dat An er boos voor wordt.

taarttopper taarttopper

En dan hebben jullie natuurlijk ook nog iets nodig om je enveloppen in te bewaren of een spaarpot om de centjes in weg te steken … Ook dat kan je op maat laten maken bij JAZER laserwerken.

spaarpot spaarpot spaarpot spaarpot

 

Conclusie

Je merkt het. De veelzijdigheid van JAZER laserwerken is quasi onbeperkt. Dit is een selectie van wat allemaal mogelijk is maar jullie weten ons steeds weer te verassen met leuke originele invalshoeken van bestaande designs. Wat dacht je van in plaats van te werken met hartjes in het gastenboek kistje te werken met vlinders of andere figuren.

De sterkte is dat we alles proberen en steeds onze eigen grenzen willen verleggen en dat tegen een eerlijke scherpe prijs.

Tot binnenkort bij JAZER laserwerken in Beerzel.

gastenboeken
hartjes
gastenboek vw
VW busje gastenboek
gastenboek
gastenboek met gravure
puzzel gastenboek
GASTENBOEK JAZER
gastenboek
Op maat gemaakt
Volgens van de uitnodiging.
GASTENBOEK JAZER
GASTENBOEK JAZER-2
GASTENBOEK JAZER-2
gastenboek doosje lasercut-3
Lasercut doosje met living hinge voor 150 hartjes ...
gastenboek doosje lasercut-3
gastenboek doosje lasercut-2
gastenboek doosje lasercut-2
gastenboek doosje lasercut-1
gastenboek doosje lasercut-1
gastenboek-1
Gastenboek met de auto van het koppel in verwerkt.
Ook dat is mogelijk.
gastenboek-1
hartjes-2
hartjes-2
gastenboek VW
Gastenboek VW.

Dit gastenboek was het eerste op maat gemaakte exemplaar voor klanten. Meteen een schot in de roos zo blijkt!

gastenboek VW
gastenboek VW-6
gastenboek VW-6
gastenboek VW-5
gastenboek VW-5
gastenboek VW-3
gastenboek VW-3
05mrt2017_JAZER_0077-2
05mrt2017_JAZER_0077-2
05mrt2017_JAZER_0076-1
05mrt2017_JAZER_0076-1
puzzel
puzzel
PlayPause
previous arrow
next arrow
GASTENBOEK JAZER
GASTENBOEK JAZER-2
gastenboek doosje lasercut-3
gastenboek doosje lasercut-2
gastenboek doosje lasercut-1
gastenboek-1
hartjes-2
gastenboek VW
gastenboek VW-6
gastenboek VW-5
gastenboek VW-3
05mrt2017_JAZER_0077-2
05mrt2017_JAZER_0076-1
puzzel
PAND11
previous arrow
next arrow
Shadow

 

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.