labels

labels

Labels

Je bent op zoek naar een manier om jou product of cadeau te voorzien van iets uniek. Geen idee wat je zou kunnen gebruiken? Je bent aan het denken om papieren labels te laten maken, nadeel is dat je deze met erg veel moet aankopen. Liever iets natuurlijks gebruiken, iets wat warmer aanvoelt en origineler is.  
 

Mogelijkheden: 

 
Als geboortecadeau heb je potjes choco, confituur of andere glazen potjes voorzien. Nu nog op zoek om er de naam en eventueel andere gegevens van de boreling op te krijgen. Met je vereniging heb je plannen om een nieuwe GIN op de markt te brengen (ja gin drinken is IN de laatste tijd). Alles is klaar en de flessen gin zijn gemaakt. Nu nog iets enig erop wat meteen duidelijk maakt voor welke verenging de GIN is. Want geef toe een fles GIN met een coole naam bevat niet meteen de naam van je vereniging. Door het een andere naam te geven bestaat de kans dat ze jou GIN op meerdere plaatsen willen verkopen of aankopen.  
 
houten label
houten label
unieke projecten
label blaasveld
label
label boosake
label
Confituur potjes
ginlokal
Ginlokal
Kfc Blaasveld
KFC Blaasveld
Bookadee
Vanalles en nogwa
PlayPause
previous arrow
next arrow
 
 
Ondertussen werkten we al voor verschillende mensen, verenigingen en handelaars een uniek label uit. Doorgaans waren dit houten labels, maar ook in onze trolase metalic werden er al labels gemaakt. In theorie verschilt een label niet zo erg veel van onze op maat gemaakte sleutelhangers.  
Laat ons de recentste labels even bekijken. 
 

Communiecadeauhouten label

Een buurvrouw van me vroeg me om een leuk houten label te maken om aan haar presentje te hangen. Ze ging potten confituur maken om aan de mensen af te geven en voorzag te potten van een mooi stofje aan het deksel. Om de naam op de potten te krijgen wilde ze iets met een mooie natuurlijke uitstraling. De keuze op de houten labels welke we maken liet dan ook niet erg lang op zich wachten.  

Dit waren meteen de eerste ronde houten labels welke ik moest maken. Na deze labels volgden er al vele anderen. 

GINLOKAL

unieke projecten

 De mensen van GINLOKAL zijn al eerder aan bod gekomen in mijn blogberichten. Hun opzet is dat ook origineel en hun product voldoet blijkbaar aan alle verwachtingen. Ze mailden me nadat iemand van het team foto’s van me gezien had op instagram. Ze waren opzoek naar een houten label om op hun ginflessen te hangen. De gin wordt gemaakt voor de verbouwingswerken van de scouts in waver te sponsoren. Maar wilde de flessen verkopen met hun eigen logo op het etiket en zonder de vermelding van de scouts. De keuze voor de ronde labels werd gemaakt nadat Hilde even langskwam en we aan het ontwerpen gingen terwijl ze erbij was. Ze kreeg meteen een eerste proef mee naar de achterban en daar was de keuze voor deze mooie ronde labels dan ook snel gemaakt.  Ondertussen hebben we al 1000 labels moeten maken voor evenveel flessen gin. 

GADG3D

Een collega van me welke een 3D printer heeft en allerlei unieke zaken ermee maakt (de laatste tijd veel Vaper stuffs) vroeg me om een label te maken. Liefst zwart/wit … Aangezien ik geen zwart witte laminaten heb maar deze wel in het zilver/zwart heb maakte ik de testen dan ook in onze trolase metalic + materialen. Waarvoor dit label juist gaat dienen is momenteel nog super geheim. Maar over de kwaliteit van het label was hij zeer kort en bondig, “ziet er mooi uit!”  
 

Andere projecten

Nadat ze het voorbeeld van Ginlokal zagen waren de mensen van voetbalclub Kfc Blaasveld die volgend jaar hun 50ste verjaardag vieren ook met de plannen van een gin op te proppen gekomen. Ook voor deze verenging ging ik dus aan de slag om ze van 500 labels te voorzien voor hun Gin. Hopelijk verkopen de flessen bij hen net zo goed als bij Ginlokal en komt er snel een 2de reeks van 500 flessen aan. (O ja als  ik GINLOKAL 8 maal vermeld kreeg ik een fles gratis 🙂 hé Hilde … )  
labelEen plaatselijke bakker was ook op zoek naar iets leuks om aan haar potjes snoep te hangen. Ook hier komen de houten labels, zij het wel in een eigen vorm goed van pas. Zij voorzag de teksten welke erop moesten komen en ze gaf aan welke vorm ze wilde hebben. Het ontwerpen gebeurde vervolgens door mij en ze was zo verkocht door het design dat ze er meteen 200 van moest hebben. Wat gaan de juffen blij zijn met hun cadeautje . 
En dan is er nog Bookadee doopsuiker en drukwerk in Hove, ook zij leerde me kennen via instagram en vroegen me om hun eigen ontworpen labeltjes en figuren uit te snijden. Deels met naam op gegraveerd maar het grootste deel zo los in verschillende formaten. Hun ontwerpen zijn alvast even uniek als de uitvoering ervan. 
 
label boosake Bookadee Bookadee Bookadee

 

Labels ook voor jou … 

Door onze onnatuurlijke manier van werken creëren we steeds een label dat aan de wensen van onze klanten voldoet. We beginnen van jullie ideeën en werken deze uit volgens jullie verwachtingen. Of je nu slechts 1 label nodig hebt of 1000. Samen zoeken we naar een correcte prijs, een leuk ontwerp en de uitmuntende kwaliteit van jullie labels. Bij ons zit het ontwerpen van jullie label meteen bij in de prijs, op andere plaatsen betalen jullie een uurloon en komt de prijs voor 50 of 100 labels dan wel meteen heel duur uit. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs en dat voor een uniek product …    

Je merkt dat we ook aan jullie wensen kunnen voldoen en steeds weer unieke labels maken. Neem gerust contact met me op als jullie je eigen labels willen laten maken. Of klik op de link offerte maken van het product hieronder. 

O ja, op onze website staan de gewone ronde houten labels nu ook gewoon als product (labels zoals Ginlokal … en dat is 8 …  of Rune)  

PS, nog tot zondag 4 juni  loopt er een like en win actie op onze facebookpagina, NEEM ZEKER DEEL

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.