leatherette

leatherette vellen

In het verleden hadden we al meermaals leatherette gebruikt. Zij het wel steeds in gemaakte producten zoals de sleutelhangers en de muismatten welke we hier ook op onze website hebben staan. Door deze materialen al gegraveerd te hebben was de keuze om deze leatherette vellen ook in bulk aan te kopen en onze klanten de mogelijkheid te bieden om unieke zaken ermee te maken.

voorbeelden verschillende leatherette kleuren 😉

Wat maak je ermee?

Wel dat bepaal jij helemaal zelf … De leatherette vellen kunnen gebruikt worden voor diverse zaken. Is makkelijk af te wassen met een vochtige doek. Wassen in de afwasmachine wordt dan wel weer afgeraden. Dus voor kleding is het mogelijks minder geschikt. Maar als label om aan je “home made” spullen te hangen kan het dus zeker dienen. Het mooie is dat we op het leatherette materiaal prima kunnen graveren. Het is eigenlijk speciaal gemaakt om gegraveerd te worden. Het grote deel van de beschikbare kleuren geeft een zwarte gravure. Maar zwart kan ook met zilveren en gouden gravure en de rustieke krijgt een gouden gravure. Momenteel hebben we de lichtbruine/zwart, zwart/zilver en rustiek/goud in voorraad.

En nu is het aan jullie?

Zoals jullie merken is de kwaliteit van de gravure subliem en kan je er alle kanten mee uit. Uitnodiging nodig voor een lederen huwelijksverjaardag? Labels nodig om op je handwerk je naam te plaatsen … adreskaartjes met een unieke uitstraling? Alles kan en niets is te gek. Waar zou jij ons materiaal voor gebruiken en wat zou je erop laten graveren?

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.