mfl16

mfl16

mfl16

De verkoop van de sleutelhangers voor “Music for life” was voor de eerste deelname aan dit warme initiatief zeker een meevaller. Met de opbrengt van de mfl16 sleutelhangers steunde we BOS+.

mfl16 mfl16 

mfl16Onder het moto “iedereen zorgt voor iedereen” gingen ook wij naar De schorre. Aldaar gingen we onze houten cheque afgeven aan Eva Deroo. Nadat we eerst een leuk filmpje mochten opnemen met Bram Willems. Na het afgeven van de cheque kwam Linde Merckpoel ook even op het podium om de cheque te bewonderen. De gravure van hun drietjes viel meteen in de smaak en de cheque kreeg een ereplaats. Ongetwijfeld heb je deze ook opgemerkt als je naar TV keek.

Kijken jullie even mee naar mijn warmste filmpje?

 

Ondertussen is de warmste week gedaan maar bij JAZER laserwerken kijken ze al naar 2017. Ook dan gaan we weer dingen graveren voor de warmste week. Omdat we niet elk jaar sleutelhangers kunnen maken worden het volgend jaar GLAZEN. Voor deze actie reken ik dan ook op jullie hulp! Ik zoek nog vele choco”water” glazen om te graveren. Streefdoel is minstens 100 stuks.

Waarschijnlijk gaan we er gewoon het vlammetje op graveren. Maar JAZER zou JAZER niet zijn als we ook de optie aan gaan bieden om er een naam bij op te zetten. Meer hierover in september 2017!

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.