music for life

Music for Life 2017

Ondertussen hebben we nieuwe acties voor mfl 2018 >>

Koop deze items en steun wens ambulancedienst en Den Brand vzw 🙂

Music for Life 2017 … Samen op weg naar de warmste week.

De laatste jaren is de opbrengst van Music for Life steeds groter. Dit komt omdat steeds meer mensen en organisaties acties ondernemen en dat de mensen ook steeds vaker een bedrag toestoppen voor het goede doel. Voor het tweede jaar op rij doet JAZER laserwerken mee met een actie. Nadat we vorig jaar nog sleutelhangers verkochten voor het goede doel zijn het dit jaar gegraveerde waterglazen welke we gaan verkopen aan de mensen om zo het door Jan gekozen goede doel te steunen >

Waterglazen die een waterput steunen om zo de plaatselijke jeugd meer tijd te geven om zich te scholen. Een beter doel had Jan zich niet kunnen inbeelden met het graveren van de waterglazen.

Welke glazen worden gegraveerd?

De glazen die gegraveerd worden zijn allemaal geschonken door vrienden van JAZER laserwerken. Vele mensen sparen de choco/water glazen om ze ooit eens te gebruiken of er iemand plezier mee te doen. Wel JAZER kan deze glazen nu dus zeer goed gebruiken om er het logo van De warmste week op te graveren. Het gekende vlammetje.

Heb je zelf nog zulke chocoglazen in je kast staan en wil je deze wegschenken voor het goede doel. Neem dan zeker even contact met me op of breng deze binnen bij JAZER laserwerken – Sollevelden 67 – 2580 Beerzel.  Vanaf 20 geschonken glazen kan je ook een gegraveerd glas in ruil krijgen. Dit aankopen om meteen een extra duit in het zakje te doen kan natuurlijk ook steeds.

Waar te koop?

In eerste instantie kunnen de glazen aangekocht worden via m’n website … Een berichtje sturen of me contacteren via de verschillende social media kan natuurlijk ook steeds. Verder neem ik de glazen telkens mee als ik naar een beurs ga. Zo sta ik begin December op Kunst en Kado in de Sonybel studio’s in Heist op den Berg. Daar gaan de glazen sowieso mee naartoe. Mogelijk sta ik ook weer op de kerstmarkt in Lier en enkele andere kleinere kerstmarkten.

Zijn er zaken uit de buurt die me mee willen ondersteunen en een plekje hebben om enkele glazen te plaatsen, laat het weten en we spreken iets af. Op hoe meer plekken we de glazen kunnen verkopen, hoe groter de opbrengst gaat worden. Doel is alvast om 100 glazen verkocht te krijgen aan € 5.00 per glas. Een bedrag dat in zijn geheel naar Music for Life gaat.

OVER misingi …

Hoe kan ik meer over Misingi vertellen dan de info te tonen welke zij op hun website hebben staan. Een tof project welke de centen van mijn actie zeker goed kunnen gebruiken en gaan besteden.

>> lees meer over dit project >>

Samen op weg naar de warmste week.

Tonen jullie dat jullie het hart op de juiste plaats hebben staan. Ook al lijkt de warmste week nog ver weg … We willen op onze manier meteen de warmte overbrengen zodoende dat we goed opgewarmd de slotweek kunnen aanvatten met al een mooi bedrag op de rekening. Dit kan enkel als we kunnen rekenen op jullie steun en warme hart.

EXTRA …

Om m’n aandeel te vergroten schenkt JAZER tijdens de maanden oktober – November 10% van de bestellingen die online geplaatst worden naar het goede doel! Op deze manier draagt ook Jan zijn steentje bij aan de warmste week 🙂

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.