servetring

servetring

Servetring laat je op maat maken.

Bij JAZER laser maken we al sinds het prille begin, een jaar geleden, servetringen. Met de aanmaak van de “vernieuwde” site werd er echter nog geen product servetring aangemaakt. De mogelijkheden zijn nochtans enorm.

Ontwerpen:

Als we naar eerdere ontwerpen kijken dan merk je meteen dat een servetring best wel een uniek uiterlijk kan hebben en net zoals alle andere zaken welke we maken kunnen we ook de servetringen helemaal op maat uitwerken van jullie thema. Ook namen, data etc. kunnen aan deze servetringen worden toegevoegd. Helemaal ideaal dus voor tijdens een communie, huwelijk of jubilee. Maar heb je gewoon een feestje en wil je iets uniek op de tafel toveren om meteen ook als extra aan je gasten te schenken.

Net zoals bij al onze andere producten beginnen we ook bij deze servetringen van jullie ideeën. Bij JAZER houden ze er niet van om voorgekauwde ontwerpen online te zetten zoals op vele andere andere websites. De sterkte is net dat we ontwerpen op maat maken en op deze manier echt unieke zaken voor jullie creëren. De servetringen die door JAZER voor jullie gemaakt worden zijn allemaal enig in zijn soort.

Materialen:

Onze servetringen kunnen in verschillende materialen gemaakt worden. Het meest voor de hand liggend en het warmste gevoel creëer je met een houten servetring. Voor de servetringen gebruiken we doorgaans grenen hout in een dikte van 4 mm. Dit om de ring een extra stevigheid te geven. Maar uiteraard kunnen we deze servetringen ook maken in acryl (plexiglas) welke we in verschillende kleuren in voorraad hebben. Van transparant tot fluo kleuren, maar ook “frosted zwart”. Heb je een bepaalde kleur in gedachten contacteer me dan even om te zien of ik deze in voorraad heb. Indien de afname voldoende is kunnen we de meeste kleuren ook bestellen voor jullie.

Prijzen:

De prijs is uiteraard sterk afhankelijk van het aantal servetringen dat jullie nodig hebben. Een servetring in hout zijn ook goedkoper dan servetringen in acryl, en in acryl verschillen de prijzen ook afhankelijk van de kleuren. De transparante acryl is goedkoper dan de kleuren.

Reken voor de houten servetringen een prijs van € 2.50 per stuk en voor de servetringen in acryl € 3.00 per stuk. Vanaf 10 dezelfde servetringen gaat er € 0.50 per ring af. Vanaf 100 identieke ringen kan er € 1.00 per ring af.  De ontwerpkosten van een op maat gemaakte servetring bedraagt € 10.00. Dit kan ook een hele reeks of een heel thema zijn. Wil je bijvoorbeeld voor elk van je genodigde een servetring op maat laten maken (bijvoorbeeld met hun naam op) reken dan bovenop de algemene ontwerpkosten hier € 1.00 extra per ring.

Uiteraard kunnen jullie me steeds contacteren als jullie vragen hebben over deze servetringen. Heb je andere unieke ideeën welke ik mogelijk voor jullie kan uitvoeren. Neem gerust contact met me op via mail, facebook, instagram, …

Vergeet me tevens niet te volgen op instagram en facebook 😉
servetring horoscoop

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.