JAZER op StuBru

JAZER op Stubru … 

Vorige week woensdag was het een grote dag voor JAZER laser. Die dag werd Jan opgebeld door Kirsten Lemaire van Stubru voor “de collega’s kiezen de platen”. Jan deed alles om toch maar mooi op de letter te praten. Hoe hij dit ervan af heeft gebracht kunnen jullie zelf ook beluisteren in onderstaand audio fragment. Dit werd opgenomen door een collega van zijn vaste werkplek, bedankt Tom van Gadg3d.be.

 

stubruDit werd in een keer LIVE opgenomen, ze bellen gewoon tijdens je eerste liedje en dan ga je 20 seconden later meteen in de ether. Het was een plezier om opgebeld te worden door Kirsten. Steeds leuk om zo live op de radio te komen. Hopelijk was dit een aanzet om in de toekomst ook nog andere radiozenders te bereiken. De koffiebreak op radio2 staat alvast ook nog op het verlanglijstje. Daar zijn we dan ook al voor ingeschreven.

Meteen na het spelen van mijn aangevraagde plaatjes vermelde Kirsten nog even mijn website … Gevolg de website overbelast en 10 – 15 minuutjes niet bereikbaar. Maar gelukkig was het dus even later helemaal terug in orde en gingen de statistieken van die dag de hoogte in.

DOEL BEREIKT

Vooral van de fruitgravures was ze sterk onder de indruk en ook de mensen die die dag m’n website bezochten gingen via de zoektermen, “jazer”, “fruit graveren”, “appel graveren” op zoek naar wat ze juist gehoord hadden. Resultaat was gelukkig ook meteen een nieuwe bestelling voor een appelgravure. Deze moest worden verzonden naar Oost-Vlaanderen.

appel verzending  Het is steeds leuk om te zien wat een impact de media heeft en hoeveel mensen je op deze manier kan bereiken. Spijtig dat we niet elke maand kunnen meedoen aan de collega’s. Als jullie nog andere radio zenders (of waarom ook geen TV, krant) weten waar ik zou kunnen verschijnen? Laat het me gerust eventjes weten 😉

 

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.