toffe projecten

Toffe projecten

Toffe projecten …

Wekelijks krijgt Jan wel een aparte vraag en vaak zijn deze vragen ook uitvoerbaar en komen onder de categorie “toffe projecten”. Of het nu een café is welke zijn steakmessen wilt laten graveren met het logo van de zak. Een bartender die kleine proefglaasjes wilt laten personaliseren en een bijbehorend proefplaat wilt laten maken. Potloden graveren met naam, penselen …  Al die aparte opdrachten maken dat JAZER ondertussen al het een en ander onder zijn machine heeft gehad. Een voor een toffe projecten en steeds weer gaan we op zoek naar de beste oplossing en de beste prijs. Dat is nu net wat JAZER uniek maakt. Maatwerk en persoonlijke service, meedenken met de klant en uiteindelijk steeds weer tevreden klanten. En dat laatste is het belangrijkste voor Jan, de klanten tevreden stellen.

Laat ons eens kijken naar de laatste projecten.

Voor COREMANI  maakten we dit:

toffe projecten coremani coremani

Voor Café de poemp moesten we dan weer steakmessen graveren:

De poemp mes De poemp mes De poemp mes

Naast deze toffe projecten graveerden we ook nog potloden voor Thijssen Energy Solutions. (Zie op mijn instagram pagina hoe deze gegraveerd worden)  Deze had een reeks potloden aangekocht via een veilingsite en door deze te laten graveren met zijn naam en website vormden deze meteen het ideale eindejaarscadeau.

couer de boisVoor de minionderneming Coeur de Bois zijn we dan weer volop snijplanken aan het graveren. Na de eerste run van 30 planken gaan er nu meer als 100 binnenkomen.

 

En vergeten we dan ook GINLOKAL niet te vergeten. Na ruim 1800 labels te maken voor ginlokal zijn we nu prototypes aan het maken voor een feestpakket. Gegraveerde ginglazen, onderzetters, flesopeners. Alles doen we om er iets moois van te maken.

 

Nu is het aan jullie!

Heb je zelf een leuk idee of ben je op zoek naar een oplossing voor een eigen project. Neem zeker contact met me op om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen. Door dingen uniek te maken en door de vele mogelijkheden van onze Trotec Speedy100 lasermachine is de kans zeer groot dat we ook jou kunnen verder helpen.

Jan is een duiveltje in een doosje welke alles zelf aanpakt en onder handen neemt. Of het nu de creatie is van deze website, het maken van nieuwe ontwerpen. Jan geeft er een draai aan en komt doorgaans tot een toffe oplossing. Doe gerust beroep op zijn expertise als je vragen hebt over lasercut.

Komt het volgende toffe project van JOU! 

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.