uniek

Uniek!

UNIEK!

Mensen zoeken naar unieke dingen. Ben jij ook zo iemand? Je zoekt voortdurend naar nieuwe ideeën naar originele zaken en je weet niet waar je moet beginnen zoeken. Je wilt geen dagen piekeren maar wilt een snelle oplossing voor je problemen. Het probleem is … Je moet naar een feestje en je wilt iets origineel, iets uniek kunnen afgeven aan de gelukkige. OF je geeft net een feestje en wilt iedereen iets persoonlijk geven. Wel laat JAZER laser je dan helpen en we verdelen de zoektocht naar iets origineel. Samen bekijken we wat de wensen zijn en of we hier aan kunnen meewerken. En het mooie is doorgaans gaat alles super snel (lees de vele beoordelingen maar eens na op facebook, google of op mijn website bij de producten …)

Laat de zoektocht beginnen …

Een telefoongesprek aan de basis:

Meneer kan ik bij jou glazen laten graveren? “Ja dat kan zeker”
Kan er een foto opkomen? “Ja tuurlijk kan dat, en tegen de zelfde scherpe prijs als een andere gravure”
Echt? Kan het ook op een vaas of een bierflesje ofzo … Weer moet ik “Ja, hoor dat is allemaal geen probleem, zolang het object niet groter als 35 cm is en en diameter heeft kleiner als 11 cm kan het in de rondgraveermodule.”

Volgende stap:

Nadien sturen je me via mail of messenger een foto door, we maken en afspraak. Vaak zelfs de dag zelf nog en binnen de 24u is er weer een andere tevreden klant bijgekomen … Messenger is trouwens een zeer snelle manier om te praten met jullie en snel een oplossing te vinden voor een probleem.

Oei, maar ik wil helemaal geen glazen … Ik heb hier een kapstok liggen waar ik een naam op wil. Ook dat kan natuurlijk. Ik wil iets uniek om af te geven tijdens doopfeest als aandenken? Ik dacht aan appels, kan dat? Ja dat kan ook. Vaak zijn jullie het die de oplossing al in gedachten hebben en enkel op zoek zijn naar antwoorden of het al dan niet mogelijk is. Ik ga in vele gevallen een antwoord kunnen geven op al deze vragen en het project in een leuke richting kunnen laten stromen.

unieke projecten
unieke projecten

Unieke projecten Soms vraagt de opening van een nieuwe zaak, een nieuw product iets extra. Unieke projecten die net iets meer kunnen gebruiken. Je hebt toffe ideeën en wilt het helemaal speciaal maken. Of het nu om iets kleinschalig gaat voor een verjaardagsfeestje of iets groots voor een nieuwe zaak, een nieuw product. Wij bieden een oplossing voor jullie problemen. De popup bar Maginique welke op 6 mei de deuren opent in de voormalige lokalen van restaurant Bergbos
...

lees meer ...

Gastenboeken op maat
Gastenboek op maat

Gastenboeken op maat … Na 1 jaar weet JAZER waar zijn kracht ligt en ook de klanten beginnen te weten waartoe JAZER laserwerken in staat is. De gastenboeken op maat zijn kort na de lancering van de eerste gastenboeken meteen een schot in de roos gebleken. Door het gebruik van hout voor de cover van de boeken krijg je meteen een warm gevoel. En zowat alles is mogelijk … De eerste op maat gemaakte gastenboek staat momenteel ook al als product op onze website. Met dit thema
...

lees meer ...

glasgravure
glasgravure

Glasgravure Glasgravure op een glas naar keuze uit onze webshop of op een eigen glas is een schitterend cadeau voor eerder welke gelegenheid. Ik neem jullie even mee in de wondere wereld van het glazen graveren …  Wisten jullie dat om een glasgravure mooi egaal te maken er een heel simpele truc is? Waarschijnlijk niet … Door het plaatsen van een stuk nat krantenpapier zorgen we ervoor dat je een zeer zachte gravure krijgt. Graveren we zonder het natte krantenpapier krijg
...

lees meer ...

fruit graveren
fruit graveren

Wist je dat je fruit kan graveren? Als je nu echt naar iets origineel op zoek bent dan is het graveren van fruit zeker wel iets wat tot de mogelijkheden kan behoren. Zeg nu zelf, waar heb je dit ooit eerder gezien. Door middel van de lasermachine waar we ook onze glazen en hout mee graveren kunnen we jou naam/logo op een stuk fruit graveren. Doordat we het fruit met de laserstraal bewerken heb je geen risico op bederf. De laserstraal werkt vanop een afstand en het fruit wordt door niets
...

lees meer ...

Ideeën en mogelijkheden genoeg.

Als je JAZER al een beetje kent dan weet je dat we op vele materialen kunnen graveren. Of het dus gravure op hout is of op glas, acryl, stof, jeans, leder, vilt, steen. We kunnen op vele materialen een mooie gravure plaatsen. Wil je iets uniek laten uitsnijden dan kan dit in hout, acryl, papier. Ondertussen hebben we al een heel jaar ervaring en dat zorgt ervoor dat we onze machine steeds beter kennen en we de materialen steeds beter begrijpen. We begrijpen ook steeds beter onze klanten en weten dat jullie steeds opzoek zijn naar iets dat uniek is en dan liefst tegen een zo laag mogelijke prijs.

Bij JAZER laserwerken betaal je een eerlijke prijs en in grotere aantallen maken we de prijs nog een beetje beter. Een startprijs van € 5.00 en dan € 0.75 per minuut graveren ga je nergens anders vinden.  Wil je dus op een blokje, hamersteel, pen of iets anders iets laten graveren betaal je doorgaans niet veel meer als 7 euro voor een gravure. Ongezien in het wereldje van het laser graveren.

Heb je zelf een leuk idee? Weet je niet of het wel kan? Maar één manier om dat te weten te komen en dat is door even contact met me op te nemen.

Contact opnemen Bel me: 0478 95 42 73

Via mobiele telefoons kan je gewoon op de telefoonlink klikken om me te bereiken 😉

Inspiratie:

oorbel kikker
JAZER_0451
JAZER_0451
uniek
gastenboek doosje lasercut-2
gastenboek doosje lasercut-2
sleutelhanger beer
120217_0054
120217_0054
deegroller koekjes met motief
deegroller koekjes
deegroller koekjes
glasgravure
glasgravure-7
glasgravure-7
glasgravure
waterglas
waterglas
taart topper huwelijk
huwelijk mr and mrs
huwelijk mr and mrs
cadeau-hamer
cadeau-hamer
display-cadeau-1
display-cadeau-1
cadeau-agenda
cadeau-agenda
spiraal
spiraal
acryl-geverfd-2
acryl-geverfd-2
telefoon
gsmgravurecaro
gsmgravurecaro
bamboe hanger poes
poes
poes
trofee-honden-3
trofee-honden-3
JAZER_0503
JAZER_0503
JAZER_0006
JAZER_0006
JAZER_0003
JAZER_0003
PlayPause
JAZER_0451
gastenboek doosje lasercut-2
120217_0054
deegroller koekjes
glasgravure-7
waterglas
huwelijk mr and mrs
cadeau-hamer
display-cadeau-1
cadeau-agenda
spiraal
acryl-geverfd-2
gsmgravurecaro
poes
trofee-honden-3
JAZER_0503
JAZER_0006
JAZER_0003
previous arrow
next arrow
Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.