ADA signs … veelzijdig product

ADA signs

Wij van JAZER zijn steeds op zoek naar nieuwe materialen en nieuwe mogelijkheden om aan te bieden aan onze klanten. Het materiaal ADA is veelzijdig en handig. Door gebruik te maken van dit materiaal kunnen we voortaan makkelijk allerlei signs creëren. De verschillende kleuren kunnen we zorgen dat we iets unieks kunnen maken.

ADA toiletsign

ADA kleuren
Beschikbare kleuren

Momenteel hebben we enkel maar wit als basislaag en zwart als toplaag beschikbaar. Maar als de vraag er komt kunnen we ook vele andere kleuren leveren.

Klik op de kleuren hiernaast en bekijk welke kleuren we  allemaal kunnen aankopen.

 

 

PRIJS:

Afhankelijk van de grootte en de aantal kleuren kunnen we de volgende prijzen aanbieden.

1 basisplaat 3.2 mm en 1 topkleur 0.8mm aan € 15.00 per 10cm2
1 basisplaat 3.2mm  en 2 topkleuren 0.8mm aan € 19.00 per 10cm2
Per extra kleur + € 4.00

Wil je dus een mooi huisnummer bord in de standaardgrootte van 14 x 19 cm kom je uit op een prijs van € 40.00

Maar kleine kamernummers voor bijvoorbeeld te gebruiken in een hotel van bijvoorbeeld 10 x 5 cm kosten dan € 7.50 per stuk.

ADA huisnummerbord

GEBRUIK:

In eerste instantie wordt dit materiaal gebruikt om signs te maken. Dus borden voor aan de toiletten, kamernummers, huisnummers etcetera. Ook gevaarsymbolen kunnen gemaakt worden met ADA

In dit filmpje wordt snel en simpel uitgelegd wat de mogelijkheden zijn van het ADA sign materiaal >> https://www.youtube.com/watch?v=Y3cDyp-YJkA

Als we een beetje verder kijken en ons licht opsteken op pinterest komen we nog meer verrassende mogelijkheden tegen. Ada materiaal in combinatie met andere materialen zoals hout of acryl. Droom jij ook al mee om iets uniek te kunnen maken?

Kijk hier naar een andere toepassing in een youtube film van Trotec canada. 

WAAROM nu ineens met ADA beginnen?

Tja, een klant (provincie Vlaams Brabant) vroeg me of ik borden kan maken voor de diepteaanduiding in het zwembad van Diest. Aangezien acryl hier niet echt het geschikte materiaal voor is en ik de mogelijkheden van ADA al had bekeken wist ik dat dit het materiaal was welke ik nodig had om iets stevig te kunnen maken en iets duurzaam. Offerte gemaakt welke even later was goedgekeurd en dan meteen het materiaal aangekocht. Van zodra ik de juiste files van de cijfers aankrijg kan ik ook aan deze opdracht beginnen. Maar zo 1 plaat kopen vind ik steeds zo erg, mede door de hogere verzendkosten. Om deze een beetje te drukken dus meteen  de witte plaat van 3.2mm en een zwarte van 0.8mm bijbesteld om testen te kunnen doen en om te bekijken of dit materiaal me wel ligt.

Op naar meer …

Ik ben er alvast zeer tevreden over en weldra zullen de testen van vandaag ook te koop zijn op mijn website. Wil je echter iets origineel wat bijna niemand anders heeft? Ook dat kan dan speciaal voor jou op maat gemaakt worden en dat in de kleuren van jou keuze.

Interesse? Neem contact met me op! 

Nog enkele foto’s van de testen die ik vandaag deed.

Deel deze pagina:

One thought on “ADA signs … veelzijdig product

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.