liefde voor muziek

Liefde voor muziek

Liefde voor muziek

Liefde voor muziekWie kent het TV programma “Liefde voor muziek” niet? Via via werd er door het productiehuis zodiakbelgium contact met me opgenomen. Bedoeling was om lederen naambordjes te graveren met de namen van de 7 artiesten op. De contactpersoon van Zodiak bezorgde me 2 mooie lappen leer om op te graveren. Echter het graveren van deze dunne stukken leer ging niet zoals verwacht en het krimpt helemaal bij elkaar.  Na een telefoontje kregen we carte blanche om zelf iets uit werken dat stijlvol en elegant was. Het mag niet storend zijn als het in beeld komt, maar eerder een toevoeging geven aan het beeld. Papieren op de deur doen het niet echt dus ging Jan op zoek naar een oplossing met de materialen die hij ter beschikking heeft.

Uitwerking

De keuze was snel gemaakt en Jan van JAZER koos voor een combinatie van het warme bamboe met een stijlvolle look van het ADA signs materiaal. Door deze ongewone combinatie zorgden we voor een origineel en unieke invulling van de opdracht. Door meteen ook het logo van liefde voor muziek in de deurborden te verwerken werd het geheel meteen lekker persoonlijk en super mooi. De touche die TV waardig is en dan ook zeker wel een paar keer kan gespot worden tijdens de uitzendingen van het programma. Ik ga alvast op het puntje van m’n stoel zitten om “mijn” deursigns te zien passeren in liefde voor muziek.

Een gedroomde kans om JAZER laserwerken bekent te laten worden bij de productiehuizen in België. Misschien een eerste stap naar andere mooie projecten voor andere programma’s op de Vlaamse televisie? Wie weet.

HELMUT LOTTI, K’S CHOICE, NIELS DESTADSBADER, JASPER STEVERLINCK, WITHIN TEMPTATION, COCOJR. EN SYLVER ZORGEN VOOR MUZIKAAL VUURWERK

Na het voorbije succesvolle seizoen maakt Liefde voor Muziek zich klaar voor een nieuwe topeditie. Zeven straffe stemmen zullen daaraan deelnemen. Niels Destadsbader liet zich in de slotaflevering van 2 Meisjes op het Strand door ervaringsdeskundige Bart Peeters verleiden om zijn deelname te bevestigen. De twee maakten meteen ook de andere artiesten bekend die samen met Niels het muzikale avontuur aangaan: Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Cocojr., Sarah en Gert Bettens van K’s Choice, Silvy De Bie van Sylver en de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation.

De zeven vertrekken eind oktober naar een nieuwe bestemming waar ze hun liefde voor muziek zullen botvieren op elkaars songs. Symfonische metal in een Lotti-jasje of K’s Choice in een Sylver-mix: één week lang worden alle muzikale grenzen doorbroken. Verrassende covers en kippenvelmomenten zijn nu al verzekerd!

Ga naar de site van VTM en lees meer.

liefde voor muziek liefde voor muziek liefde voor muziek liefde voor muzi

Deel deze pagina:

One thought on “Liefde voor muziek

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.