unieke projecten

unieke projecten

Unieke projecten

Soms vraagt de opening van een nieuwe zaak, een nieuw product iets extra. Unieke projecten die net iets meer kunnen gebruiken. Je hebt toffe ideeën en wilt het helemaal speciaal maken. Of het nu om iets kleinschalig gaat voor een verjaardagsfeestje of iets groots voor een nieuwe zaak, een nieuw product. Wij bieden een oplossing voor jullie problemen.

De popup bar Maginique welke op 6 mei de deuren opent in de voormalige lokalen van restaurant Bergbos in Heist op den berg waren op zoek naar iets extra. Ze maakte via facebook kennis met JAZER. Tijdens Kunst en Kado bracht Yochen me een bezoekje en werden de plannen gemaakt voor iets uniek. Het werden uiteindelijk op maat gemaakte theelicht houders. Deze gaan mee de unieke sfeer van de zaak bepalen. De keuze viel op het warme Okoumé hout en straalt op zich al warmte uit.

maginique maginique unieke projecten maginique

 OVEN MAGINIQUE >> GINTASTING MET FOOD-PARING

Op verzoek van de gastheer komt Maginique u en uw vriendenkring alles vertellen over de perfecte combinatie van Gin And Tonic. U als gastheer zorgt voor de locatie en de genodigden.Doorheen de avond zijn ‘leren, demonstreren, serveren en degusteren’ onze kenmerken om er voor iedereen een perfecte avond van te maken.Maginique schenkt u een op voorhand bepaald aantal gins, die elk voorzien zijn van de nodige uitleg, garnituren en aangepast gerechtje. Dit alles in een typische stijl die u terug zal meenemen naar de gouden jaren.


Nog meer Gin …

Toeval bestaat niet maar voor een andere klant maakt JAZER momenteel ook een uniek product. Beetje kleinschaliger maar even uniek. Enkele vrienden ontwikkelden en eigen GIN … Deze opbrengst van deze GIN gaat naar de scouts en gidsen van O.L.V.-Waver. Ze ontwikkelden een eigen vzw met een eigen logo, naam en website, GINLOKAL!

ginlokal

Om de link naar “scouting waver bouwt” te maken waren ze nog op zoek naar iets uniek. Doordat ze de naam en het logo niet op het label wilden moesten ze op zoek naar iets anders. Via instagram kwamen ze bij mij terecht. Het idee van een houten label voor aan de flessen die zowel symbool staan voor de bouw van de lokalen als voor het branden van de gin zijn dus ideaal.

unieke projecten

scoutingwaverbouwt unieke projecten unieke projecten

 Nog meer projecten …

Verder ontwikkelen we unieke projecten voor huwelijken met onze op maat gemaakte gastenboeken. Maar ook voor enkele andere kleine ondernemers zijn we bezig met de ontwikkeling van toffe zaken.

Zo maakt JAZERlaser momenteel voor luxpen een pennendoosje met living hinge. Dat is een techniek waarbij je het hout in 1 plaat laat en kan plooien. In het pennendoosje wordt een zwarte  mousse voorzien waar dan de luxe pen in kan. Graveren op de pennen is ook een optie die we aanbieden aan Laurent. Ook van de ontwikkeling van dit doosje maakte ik een filmpje.

luxpen luxpen luxpen luxpen

Op mijn facebookpagina en Instagram kan je nog meer van mijn unieke projecten ontdekken.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Je bent een zaak, vereniging of ambachter en wilt iets laten maken wat niemand anders heeft? Als particulier wil je iets laten maken om als cadeau af te geven of voor een persoonlijk project! Soms kan het handig zijn om jullie eigen zaken naar mij te brengen en te laten personaliseren. Een tijdje terug maakte ik zo de kubbkoningen van de Brasschaatse kubbvereniging uniek. Glazen met foto’s, logo en teksten zijn enig om af te geven … Fruit laten graveren is ook zo iets speciaal en ondertussen al helemaal gekend onder mijn vele klanten. Zowel voor doopfeesten, communies, verjaardag traktaties etc.

duvelMomenteel ben ik ook bezig met het graveren van enkele 10-tallen DUVEL glazen voor een huwelijk. Hiervoor werd naast een ontwerp op maat ook een prijs op maat uitgewerkt. Zo is de klant zeker van de beste kwaliteit en van een ontwerp helemaal naar de smaak van hem en haar en van de beste mogelijke prijs. In totaal is dit een project van 17 uur graveren maar dat is geen probleem voor JAZER.

 

Nog steeds aandachtig aan het lezen?

Dan gaan wij in de toekomst zeker samenwerken. Heb je vragen voor je eigen projecten neem dan gerust contact met me op via mijn contactformulier. Ben je op facebook actief kan je me ook steeds een bericht zenden via de facebookpagina of privé op mijn eigen facebookprofiel.

 Tot binnenkort!

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.