JAZER laserwerken en “social media”

Geen enkele persoon of bedrijf ontsnapt aan de druk van de social media. Je kan er weigerachtig tegenover staan of je kan het gebruiken om je naam, je “branding” verder mee uit te dragen. JAZERlaser wist meteen dat het belangrijk was en we dragen onze facebookpagina en onze instagramfeed dan ook zeer hoog in het vaandel. Naast facebook en instagram hebben we ook een eigen youtube kanaal, pinterest kanaal , twitter en tumblr account. Uiteraard mogen we ook onze google bedrijfspagina niet vergeten. Ben je klant van JAZER, aarzel niet en schrijf een beoordeling over ons op google >> Klik op  deze link.

Onze social media feeds.

Laat ons eerst even een blik werpen op onze social media Instagram feed.

 


 

Naast instagram is ook onze facebook pagina zeer belangrijk voor ons. Ben je actief op facebook aarzel dan zeker niet om JAZER laserwerken te volgen en zo steeds als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwigheden welke we aanbieden. Vragen stellen is super handig via de berichten knop hieronder.

 


 

Hier vinden jullie alvast enkele random video’s van ons YouTube kanaal. Je kan je ook steeds abonneren op ons kanaal. Veel kijkplezier.

 


 

Op mijn Pinterest bord JAZER verzamel ik producten uit m’n website maar ook leuke lasercut creaties van anderen op pinterest. Ga zeker eens een kijkje nemen en kijk wat er allemaal mogelijk is.

Met twitter zijn we nog niet lang mee en dit is dan ook een kanaal waar we nog niet veel ervaring mee hebben. Alle tips om twitter op een creatieve leuke manier te gebruiken zijn steeds welkom 🙂  Vergeet me alvast niet te volgen.