wat maak ik

Wat maak ik

Wat maak ik bij JAZERlaser

Bij JAZERlaser bieden we een scala aan creatieve en gepersonaliseerde diensten, waaronder laseren, graveren, 3D-printen en UV-printen. Ons doel is om unieke, persoonlijke producten te maken die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Onze diensten.

Lasercut en Graveren: Met onze lasermachine kunnen we materialen zoals hout, acryl, papier, glas en zelfs fruit snijden en graveren. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde kaartjes, naampuzzels, huisnummerborden, stempels, juwelen of sleutelhangers, wij maken het allemaal op maat.

3D-Printen: We bieden 3D-printdiensten in PETG en PLA, ideaal voor unieke ontwerpen, prototypes en gepersonaliseerde items.

UV-Printen: Met UV-printen kunnen we in kleur printen op diverse materialen zoals hout, acryl, kistjes en kaarsen, waardoor we nog meer personalisatiemogelijkheden bieden.

Maatwerk: Of het nu gaat om een gastenboek voor een huwelijk, een unieke sleutelhanger, of een gepersonaliseerd cadeau, we werken nauw samen met onze klanten om hun ideeën werkelijkheid te maken.

Enkele voorbeelden van onze producten.

  • Gepersonaliseerde Cadeaus: Fotodisplays, LED-displays, gegraveerde appels of bananen.
  • Bedrijfsoplossingen: Houten menuboeken, bureau-organizers, en maatwerkoplossingen.
  • Decoratieve Artikelen: Kerstdecoraties, taarttoppers, tafelnummerborden.

Werking van onze machines.

Voor het uitsnijden van materialen gebruiken we vectorbestanden. Graveren kan met een zwart-wit foto. Programma’s zoals CorelDraw, Adobe InDesign en het gratis Inkscape zijn geschikt voor het maken van vectorbestanden. Bekijk YouTube voor instructievideo’s over het gebruik van Inkscape.

Het printen met onze UV printer doen we aan de hand van PNG afbeeldingen. Zorg dat deze voldoende groot zijn of laat het opmaken van je bestanden over aan ons, om zo een perfecte kwaliteit te garanderen. 

Materialen

Onze lasermachine kan verschillende materialen bewerken. Bekijk de materialenlijst van Trotec Laser voor een overzicht van de mogelijkheden.

Op de UV printer kan ook zeer veel, enige voorwaarde is wel dat het perfect plat is. 

Personalisatie

Veel van onze creaties kunnen gepersonaliseerd worden. Lever een Excel-lijst aan voor naamvariaties of een vectorbestand (.svg) voor logo’s. Graveren kan met een jpg-bestand van minimaal 300 dpi. Sommige producten op onze website, zoals tafelkaartjes in hartvorm met naam, zijn inclusief personalisatie.

Gebruik van eigen materiaal.

Heb je eigen materiaal en wil je onze machine gebruiken? Dat kan! De opstartkost is € 5.00 en daarna betaal je € 0.75 per begonnen minuut. Zorg ervoor dat je bestanden goed voorbereid zijn om direct aan de slag te kunnen.

Unieke Voorwerpen en Uitdagingen

Bij JAZERlaser komen klanten van heinde en verre met de meest uiteenlopende voorwerpen die ze willen laten graveren. Denk aan microfoons, oorbellen, riemen, knikkers, iPhones en meer. We houden van uitdagingen en zeggen zelden nee. In plaats daarvan bespreken we vooraf de slaagkans en wijzen we erop dat er altijd een kans is dat het niet lukt. Dit open en eerlijke proces zorgt ervoor dat onze klanten altijd weten wat ze kunnen verwachten.

Proces en Voorbereiding

Voordat we beginnen, vragen we je om je bestanden goed voorbereid aan te leveren. Dit helpt ons om direct aan de slag te gaan en het meeste uit je tijd en ons materiaal te halen. Onze tips voor het opmaken van bestanden zijn eenvoudig:

  • Snijden: Gebruik een rode haarlijn (RGB 255, 0, 0).
  • Graveren: Gebruik zwart beeld.
  • Snijgraveren: Gebruik een blauwe haarlijn (RGB 0, 0, 255).

Ontwikkeling van designs

Onze ervaring leert dat klanten vaak ideeën aanleveren die wij verder uitwerken tot complete designs. Dit betekent dat je niet alleen je bestanden hoeft aan te leveren, maar ook met een idee kunt komen. Wij helpen je vanaf het concept tot het uiteindelijke ontwerp, waarbij we onze expertise inzetten om jouw visie werkelijkheid te maken.

Voorbeelden en inspiratie

De mogelijkheden met onze machines zijn eindeloos. Bekijk voorbeelden van ons werk op onze Facebook en Instagram pagina’s voor inspiratie. Hier vind je tal van projecten die we hebben uitgevoerd en ideeën voor je eigen unieke creaties.

Contact en vragen.

Als je specifieke vragen hebt of een bijzonder voorwerp wilt laten graveren, neem dan gerust contact met ons op via jan@jazer.be of via onze contactpagina. We staan klaar om je te helpen met je unieke projecten en creatieve ideeën

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.