nieuwe website

Aanmaak nieuwe website

Een nieuwe website!

De oorspronkelijke website van JAZER laserwerken werd geheel opgebouwd in Opencart. Tijd voor een nieuwe website!

Een leuke site met redelijk veel mogelijkheden en toffe functies.
Er was best wel wat beweging op deze website maar bestellingen bleven uit.

Hoog tijd dus om het op een andere weg te gooien en een nieuwe betere, gebruiksvriendelijke site te maken. De keuze op wordpress was snel gemaakt. Samen met wordpress werd gekozen voor de immens populaire woocommerce plugin. Hier kunnen tal van functies worden aan toegevoegd en het bevat tevens ook al meer als ik ooit nodig ga hebben. Hopelijk gaat de nieuwe website er even goed uitzien als de eerste. Met dat verschil dat jullie, m’n potentiële klanten, wel de weg naar het winkelwagentje vinden en de bestellingen doorzetten.

WordPress is origineel eigen een blogsysteem, deze functie gaan we dan ook benutten om zo de website levendig te houden en zo een hogere plaats op google proberen te verkrijgen. Zodoende dat de mensen me nog beter en gemakkelijker kunnen vinden.

Heb je tips, suggesties of nuttige info over deze nieuwe website, neem gerust contact met me op.


Dit was de look and feel van mijn oude website.  nieuwe website


Waarom wordpress? 

Wel, ik heb reeds met verschillende open source websites gewerkt, en zelfs een website helemaal opgebouwd in php en css? Als autodidact is dit allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Gelukkig heb je google en youtube welke je aardig op weg helpen. Maar waarom geen systeem als shopify, prestoshop of magento.

Wel dat eerste is betalend en okeej uiteindelijk is het de bedoeling om geld te verdienen aan een webshop maar zolang je er geen inkomsten uithaalt en het enkel maar geld kost zijn we niet op de goede weg vind ik zelf. En magento? Ja dat is dan wel gratis open source software en geheel op maat om webshops te bouwen. Het bevat super veel mogelijkheden maar langs de andere kant zit het ook super ingewikkeld in elkaar. Heb er voor Carnavalshop Augustijnen eentje helemaal opgebouwd, en geloof me één keer is genoeg!

De keuze voor wordpress is eigenlijk voor de hand liggend. De website van Carnavalshop (de gewone website en niet de eshop) draait op wordpress. De website van de fanfare van Berlaar (waar ik secretaris van ben) draait ook op wordpress. Met dit systeem heb ik dus flink al wat ervaring en alles zit vrij logisch ineen. Perfect voor mij dus …

Alle begin is moeilijk en daarom beschouw ik deze nieuwe website als een nieuwe start wat het digitale betreft. Via facebook en instagram bereik ik best al wet wat mensen en ik heb ook regelmatig klanten die niet via de website bestellen maar wel omdat ze op een of andere manier me kennen of in contact met me zijn gekomen. Om m’n doelpubliek verder uit te breiden is een degelijke website dan ook onontbeerlijk en met deze site wil ik deze weg inslaan.

Jan Augustijnen

zaakvoerder JAZER laserwerken.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.