drinkfles NEW

Drinkfles, stainless steel bottle.

 

drinkfles

We hadden deze drinkflessen al meermaals zien passeren op de instagram van onze collega’s wereldwijd.  De gravures op deze “stainless steel” flessen komen zo goed uit dat de keuze om deze ook aan te bieden al lang in mijn gedachte speelde.

Een collega uit Canada “@schoonerlabs” rade me aan om eens op dhgate te kijken. De plaats waar ik in het verleden ook al materiaal bestelde. Daar vond ik een goede aanbieder en bestelde meteen een lot van 50 flessen. Mogelijk zijn jullie snel overtuigd van de mogelijkheden op deze fles en moeten we er snel 50 of 100 nieuwe bestellen.

Laat ons eerst even kijken wat de collega’s er mee doen …

PROMOTIE

PROMO voor de eerste 5 verkochte drinkflessen. De normale vraagprijs voor een fles met gravure gaat ergens tegen de € 22.00 per stuk liggen. Voor de eerste 5 bestelde flessen gaan we een actie houden en deze verkopen we inclusief gravure voor € 15.00.

Zaken die grotere aantallen nodig hebben met gravure als relatiegeschenk kunnen we weldra uiteraard een passende offerte maken.

We hebben 40 zwarte, 5 blauwe en 5 roze flessen besteld en verwachten deze binnen een week of 2 thuis.

Valentijn geschenk? Of een collega verrassen …

Origineel geschenk voor valentijn, of een collega of … Personaliseer een drinkfles met een gravure naar jou keuze en maak het geschenk uniek. Naast uniek, mooi en elegant is het ook nog eens een ideaal gebruiksvoorwerp. Stuur me nu een bericht en plaats als eerste een pre-order.

 

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.