kunst en kado

Kunst en Kado Sonybell studio’s in Heist op den Berg

Kunst en Kado te Heist op den  Berg.

beer

Kunst en Kado, deze vakbeurs is op zondag 5 maart reeds aan zijn 10de editie toe. Telkens moeten de organisatoren een selectie maken uit de vele inschrijvingen die ze krijgen. Ze maken deze selectie aan de hand van de zaken iedereen aanbied om op deze manier een zeer uiteenlopend aanbod van producten te kunnen aanbieden aan de bezoekers.

Voor de eerste maal krijg ook ik de kans om deel te nemen. In eerste instantie is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken met JAZER laserwerken in Beerzel. Verder willen we ter plekke met de machine glazen gaan graveren voor de bezoekers. Uiteraard hebben we nog tal van andere zaken bij om tijdens deze beurs te verkopen. Zo nemen we onze leeswijzers, sleutelhangers, servetringen al zeker mee. Verder is het ook de ideale plek om alle andere dingen tentoon te stellen om de verscheidenheid te laten zien van wat kan met de lasermachine. gegraveerde Jeansbroek, platenuurwerk, huisnummerborden enzovoorts zijn een kleine selectie van de zaken welke ik ga meenemen.

Uiteraard ga ik ook enkele stukken fruit meenemen zodoende dat jullie dit eens live kunnen bekijken en zo overtuigd worden van het unieke concept.

kunst en kado

Willen jullie live meemaken hoe ik jullie glazen graveer. Ter plekke kan ik namen en de tekeningen welke ik in mijn PC heb op de glazen graveren. Wil je zien hoe jou foto/tekening op het glas wordt gegraveerd stuur deze dan eerst even door via mail.

Meer info vinden jullie terug op onderstaande facebook “event” pagina van de organisatoren. Op deze pagina worden de verschillende deelnemers ook al even kort voorgesteld. Ga eens kijken en je zal merken dat het echt de moeite loont om naar Heist op Den Berg te komen op zondag 5 maart.

[urlpreviewbox url=”https://www.facebook.com/events/1397829703582468/1434462886585816/?”/]

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.