sociale media 400X bedankt

Sociale media

JAZER laserwerken heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Op de sociale media bereikte we de 400 volgers op Instagram. Ook op Facebook bereiken we steeds meer mensen en het leuke van Facebook is dat in de verschillende koopgroepen online de mensen (klanten, vrienden …) samen meer berichten zien als ik en me graag doorverwijzen en taggen in berichten waar ik de persoon in kwestie van dienst zou kunnen zijn.

Ofwel de power van de sociale media.

De power of FACEBOOK

Onderstaande oproep verscheen deze week op “Verkoopshoekje Heist op Den Berg“.  Wat opvalt zijn de verschillende personen die meteen aan JAZER dachten en dit dan ook in een reactie plaatsten.

sociale media facebook post

Kijk deze keer werd er geen nieuwe bestelling door opgetekend … Ze reageerde zelfs niet meer. Maar op een andere gelijkaardige vraag van eerder deze week werd dan wel een bestelling gegenereerd. Dus de kracht van facebook bestaat dus echt.

Wat doe ik met deze doorverwijzingen en deze berichten. In de eerste plaats zet ik er ook steevast een reactie bij met een link naar het product op mijn website en langs de andere kant ga ik ook steeds de persoon in kwestie ook even een persoonlijk bericht sturen met de vraag of ze al iemand gevonden hebben. Deze aanpak loont en mede dankzij mijn vele klanten/vrienden … (de vriendenkring wordt door JAZER steeds groter) missen we zo maar heel zelden zulke berichten.

De teller van “fans” op facebook loopt ondertussen ook al aardig op en we zitten op moment van schrijven al aan 364 vind ik leuks … en 358 volgers … Jullie vinden mijn pagina toch ook al leuk?

INSTAGRAM

Op Instagram zijn de rechtstreekse klanten een stuk kleiner maar ik ben ervan overtuigd dat mijn doorkomst op Instagram vele anderen inspireert. Net zoals velen andere mij inspireren op Instagram. Ondertussen hebben we op een half jaar tijd 400 volgers op dit sociale media platform. Hier zijn we uiteraard meer als tevreden over. Instagram is dan ook een medium waar ik heel veel opzet. Bijna dagelijks komt er wel een nieuwe foto online. Indien jullie ook actief zijn op Instagram raadt ik jullie aan om zeker ook mijn kanaal te volgen.

Andere MEDIA …

Ja daar staat JAZER ook op, maar ben ik wel minder actief … Zo heb ik een twitter account, tumbblr, pinterest, google+ …

Als jullie op al deze kanalen naar JAZER zoeken dan vinden jullie me wel.

Beoordelingen op Sociale media

Wat heel belangrijk is voor JAZER zijn de beoordelingen die mensen plaatsen op de verschillende kanalen. Heb je iets gekocht van mijn website kan je steeds bij het product een beoordeling plaatsen. Dit kan andere klanten overtuigen om ook een bestelling te plaatsen. Om op google beter gevonden te worden zijn daar ook de beoordelingen van jullie zeer belangrijk. Om daar een beoordeling te plaatsen is helemaal niet zo moeilijk. Ga naar google.be en typ gewoon “jazer” in.  Je ziet op PC het volgende scherm verschijnen. rechts onderaan kan je dan makkelijk een recensie schrijven of zelfs een foto toevoegen van een product dat je bij me kocht!

Op zich al tof als je JAZER intypt in google dat ik al na enkele maanden op n° 1 sta! en dat op een totaal van 452.000 resultaten. Me happy …

google

Recensies op facebook … Ook jij mag me steeds beoordelen op facebook.

Ondertussen hebben al 17 personen een recensie geplaatst op facebook met allemaal een beoordeling van 5 sterren. Net zoals op mijn website en op google de 5-sterren beoordelingen mooi binnenkomen. Ik ben me bewust dat dit niet kan blijven duren, maar door m’n gedrevenheid en de wil om elk werkje zo perfect mogelijk af te werken is dat het leuke gevolg van hetgeen ik doe. Al deze beoordelingen samen vormen wie ik ben en wat de mensen van me mogen verwachten. Voor jij een bestelling plaatst bij iemand die je niet kent ga je steeds toch wel even bekijken wat de anderen van de zaak vinden? Ik alleszins wel.

Mag ik via deze weg alvast iedereen bedanken die me ooit al beoordeelde.

O ja … op facebook loopt momenteel nog een leuke like en win actie … Doe zeker mee als je het nog niet gedaan hebt 🙂

 

Tot de volgende keer voor weer een nieuwe BLOG.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.