bankcontact

bankcontact app

Bankcontact

Een mens is nooit te oud om iets bij te leren. Waar ik voorheen dacht dat ik slechts 1 betaalkaart kon toevoegen aan m’n bankcontact app weet ik ondertussen beter. Ik maakte gebruik van de BNP Parisbas Fortis app waar de bankcontact app standaard inzit. Via die weg kan je enkel de hoofdkaart koppelen. Tot afgelopen vrijdag na de repetitie van m’n fanfare ter sprake kwam dat je verschillende kaarten kan koppelen binnen de applicatie. Meteen de mogelijkheden zien en de vraag stellen hoe? Door simpel de bankcontact app op je gsm te zetten en geen gebruik te maken van de Fortis toepassing.

bankcontact

Zo gezegd zo gedaan.

Alles staat in het teken van gebruiksgemak en om jullie op een zo duidelijk mogelijke manier verder te helpen. Zowel de dingen die ik maak moeten mooi en simpel zijn. De betalingen kunnen dit dan ook best zijn. Heb jij de bankcontact app op je gsm staan dan kan je vanaf nu dus ook makkelijk betalen. De cashfree app blijft uiteraard ook nog een goede oplossing om betalingen uit te voeren (of gewoon cash betalen). Ik bied dus na de kwaliteit van m’n werk ook een simpele manier om voor dat werk te betalen. Voor de meeste jobs krijgen we gelukkig voldoende tijd, maar zo nu en dan beseffen jullie pas de laatste moment dat jullie nog iets uniek nodig hebben. Als ik thuis ben kunnen jullie ook voor deze last-minute opdrachten bij mij terecht. Door ook de betalingen te vereenvoudigen is dat in de toekomst enkel maar makkelijker.

bankcontact

 

Nog geen bankcontact op je smartphone?

Bankcontact is beschikbaar voor android en Itunes. Je kan de app voor jouw android toestel makkelijk downloaden. Ook voor je Iphone is er een link beschikbaar. De verdere installatie is makkelijk en je kan net zoals ik verschillende kaarten koppelen aan binnen je app. Mogelijk kan je ook de kaart van je vereniging toevoegen en zo je leden hun drankjes laten betalen met deze handige applicatie?

Ben jij de eerste klant die weldra bij JAZER gaat betalen via zijn mobiel en bankcontact?

Bedankt Laura en Veerle om me op deze manier van betalingen ontvangen te wijzen.

 

PS Volgen jullie me al via facebook of instagram?

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.