cashfree

CASHfree app

CASHfree app

Waarom een blog over een app? Wel daar hebben we een goede reden voor. Jullie weten dat we uniek zijn en dat we steeds op zoek gaan naar de beste oplossing voorhanden. Na het bekijken van welke betaalmogelijkheden we kunnen aanbieden voor onze klanten kwamen we uit op verschillende domeinen. Zo zijn het cash ontvangen van jullie bestellingen betaalmogelijkheid numero uno. Daarnaast is het ook mogelijk om gewoon een overschrijving te doen via je smartphone. Maar er moet toch ook een andere oplossing zijn. Payconiq is de meest bekende app om online betalingen uit te voeren. Echter in het begin nog niet beschikbaar voor mij als Fortis klant.   Uniek als we zijn gingen we dus op zoek naar een andere oplossing.

Op onze website kan je betalen met bankcontact, visa, overschrijving … Lekker handig dus. 

Mogelijkheid 1: bankcontact kaarten aanvaarden …

We kunnen via diverse kanalen een betaalterminal huren, via banksys, csv en enkele anderen. Zij hebben vaste en mobiele toestellen, maar allen tegen een vrij hoge kostprijs ofwel qua aankoop of huur van het toestel en dan nog vaste kosten die maandelijks meer zijn van wat we momenteel ermee ontvangen. Via facebook krijg je vaak ook reclame voor systemen zoals SUMup. Dit behoort nog steeds tot een mogelijkheid om aan te schaffen. Zij evolueren nog steeds en worden steeds interessanter. Als de vraag naar betalingen met de kaart groter wordt of we meer zouden deelnemen aan beurzen of hobby/kerst markten dan kan de aankoop overwogen worden.

Mogelijkheid 2: gebruik maken van een app …

Payconiq is de meest gangbare app, maar zoals reeds gesteld was deze nog niet beschikbaar voor mij als Fortis klant. Dat is ondertussen anders maar we gingen dus op zoek naar een andere app. Als snel kwamen we uit bij de compleet Belgische betaalapp CASHfree … Zij zijn hun netwerk vooral rond het Gentse aan het uitbouwen en ik ben de enige in onze omstreken die er gebruikt van maakt. In de tijd dat we deze app gebruiken zijn er wel al wat klanten die hier gebruik van hebben gemaakt. Door het via dit blogbericht meer bekend te maken kan dit aantal in de toekomst enkel nog maar stijgen. Cashfree is niet zomaar een veilige mobiele betaal app. Cashfree is een app die het leven van de consumenten en lokale winkeliers makkelijker maakt.

VOOR/NA delen

  • Voordeel voor mij. Zeer makkelijk en snel, lage transactiekosten van € 0.06 per transactie ongeacht het door jullie betaalde bedrag.
  • Voordeel voor jullie, lekker snel betalen en registratie binnen 5 minuten. DOWNLOAD HET HIER
  • Nadeel voor jullie, slechts voor betalingen tot 50 euro zonder bevestiging van je bankkaart, met bevestiging (na 2 dagen) betalingen mogelijk tot 200 euro.

JAZERlaser

MEER INFO over de CASHfree app vindt je uiteraard op de website van CASHfree … Als je gaat kijken naar waar het beschikbaar is sta ik er voorlopig nog niet tussen, maar na het publiceren van dit artikel gaat daar ongetwijfeld snel verandering in komen. Hopelijk zijn er in de toekomst nog meer handelaars die gebruik gaan maken van deze op en top Belgische betaalmogelijkheid en ondersteunen we zo de lokale economie.

Ziehier hoe makkelijk en snel het werkt 🙂

Deel deze pagina:

One thought on “CASHfree app

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.