Nieuwe site is LIVE

LIVE

Een kleine 2 weken nadat we aan de nieuwe site zijn begonnen kunnen we deze al LIVE plaatsen. Hopelijk wordt hij snel opgenomen in de google api en worden we snel gevonden via het wereld wijde web. De site op zich in in veel opzichten veel gebruiksvriendelijker geworden en zou ook handiger moeten zijn om te bestellen.

Het afrekenproces is sterk vereenvoudigd en de mogelijkheden zijn enorm vergroot.

Om de nieuwe site te vieren krijgen jullie de hele maand November 2016 10% korting bij ingave van de volgende kortingscode “live10”

Zoeken is enorm handig geworden en zoals steeds blijft service en klanttevredenheid onze eerste aandachtspunten.

Ik nodig iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen op deze nieuwe website. Wil je eerst wat meer informatie krijgen? Ik sta steeds klaar om jullie de nodige info te bezorgen, stuur me gerust even een mail of bel me even op (0478954273).

Waarom een nieuwe website, wel dat heb  ik al een beetje uitgelegd in mijn eerste post op deze nieuwe site, lees het hier. Merken jullie iets dat niet duidelijk is of wat nog niet naar behoren functioneert. Aarzel niet om me op de hoogte te brengen zodoende dat ik dat meteen kan aanpassen. Reken de schrijffouten hier ook bij :). Beetje dyslexie dus die fouten gaan er her en der toch inzitten vrees ik.

Deel deze pagina:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.